LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Όλοι στο γάμο δάκρυσαν με τον μπαμπά της νύφης: Το αρχοντικό ζεϊμπέκικο που «έλιωσε» και τους πιο σκληρούς κι «έσπασε» τα κοντέρ στο YouTube (video)

Το ζεϊμπέκικο είναι κυρίως ένας χορός του συναισθήματος, που δείχνει το τι νιώθεις εκείνη τη στιγμή, κάτι που έχουμε διαπιστώσει σε πολλά βίντεο από το διαδίκτυο, τα οποία μας έχουν συγκινήσει.

Αυτό συνέβη και με τον πατέρα μιας νύφης, ο οποίος στο γάμο της κορούλας του σηκώθηκε να χορέψει ένα από τα πιο αρχοντικά ζεϊμπέκικα, που έχουμε δει από όσα έχουν αναρτηθεί, κάνοντας άπαντες να «λιώσουν» με το φοβερό του στυλ και το συναίσθημα, που έβγαλε στην πόστα.
Ο πατέρας της νύφης πρόσφερε ένα από τα πιο υπέροχα ζεϊμπέκικα
Ο πατέρας αποφάσισε να χορέψει στη «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου, ένα από τα πιο κλασικά τραγούδια για αυτό τον χορό, με όλο το μαγαζί να υποκλίνεται και να έχει… κομμένη ανάσα σε κάθε του κίνηση.
Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για το κορίτσι του και δεν το έκρυψε πάνω στη σκηνή, σε ένα ζεϊμπέκικο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενδεικτικό του πόσο έχει λατρευτεί από τους χρήστες του.

Δείτε το βίντεο:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ – Βούλγαρος επιχειρηματίας έχτισε ξενοδοχείο στη Θάσο σε χώρο με… αρχαία (Εικόνες)

evosmos

ΕΥΟΣΜΟΣ: Ασφαλτόστρωσαν δρόμο αλλά… ξέχασαν μία ρόδα ΙΧ! (φωτό)

evosmos

Η Καλομοίρα θέλει πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα!

evosmos

Leave a Comment