ΕΛΛΑΔΑ

Ώρες τpόμου για τους επιβάτες: Δέχθηκαν επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο

Ένα αστικό λεωφορείο της Παλλήνης δέχθηκε επίθεση με πέτρες στην περιοχή κοντά στις εργατικές πολυκατοικίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 21:21, ένα από τα νέα λεωφορεία της γραμμής 304 υπήρξε στόχος επιθέσεων με πέτρες. Ένας επιβάτης που μίλησε στο μέσο ενημέρωσης ανέφερε ότι γλίτωσε τον τραυματισμό μόνο για μερικά εκατοστά.

«Ήμουν στην πόρτα για να κατέβω, όταν άκουσα ένα «μπαμ» και με πέτυχαν κάτι γυαλιά. Βρισκόμουν κοντά στο τζάμι, για αυτό και με πέτυχαν. Όλο το τζάμι είχε καταρρεύσει. Έτρεξα, όλοι οι άλλοι πήγαν πίσω, δεν ξέραμε τι ήταν, θα μπορούσε να είναι αεροβόλο» , είπε ο επιβάτης

Ο οδηγός προχώρησε άμεσα στην εκκένωση του λεωφορείου και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο κ. Γ. Σακελλαρίου, μέλος του Συμβουλίου Κοινοπραξίας Αστικών Λεωφορείων Αττικής, έκανε και αυτός δηλώσεις, χαρακτηρίζοντας τους δράστες ως «άτομα που ήθελαν να κάνουν μεγάλη ζημιά», ενώ έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ” Ο ΑΝΤΟΝΙΟ ΠΑΝΤΣΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ QATARGATE – Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΑΪΛΗ, ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ Η… ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

evosmos

Βαρικό: Αρκούδα εισέβαλε σε αυλές σπιτιών και σε στάνες του χωριού

evosmos

Κρήτη: Συνελήφθη 44χρονος που επιτέθηκε στη σύζυγο και τις δύο κόρες του

evosmos

Leave a Comment