ΕΛΛΑΔΑ

Ίλιον: Συνελήφθη ο 48χρονος που έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού του και κατέγραφε γυμνά τα παιδιά του

Ενας 48χρονος συνελήφθη απόψε με την κατηγορία ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού του, στο Ίλιον, και κατέγραφε την σύζυγό του και τα δύο παιδιά του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η σύζυγος του κατηγορούμενου κατήγγειλε σήμερα στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής ότι εντόπισε μια κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού τους, την οποία είχε τοποθετήσει ο σύζυγός της και κατέγραφε τόσο την ίδια, όσο και την 15χρονη κόρη τους και τον 16χρονο γιο τους. Παράλληλα, ανέφερε ότι βρήκε γυμνές φωτογραφίες των δύο παιδιών και βίντεο στο κινητό του.

Οι αστυνομικοί που αναζητούσαν τον 48χρονο, τον εντόπισαν το βράδυ κλεισμένο και εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, μέσα στην επιχείρηση που διατηρεί σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Αμέσως μετά τον συνέλαβαν και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους άνω των 50 και μέτρα για τους ανεμβολίαστους ζητά ο Ν. Ανδρουλάκης

evosmos

Από «πριγκίπισσα του ψωμιού» εργαζόμενη σε νυχάδικο: Η νέα δουλειά της κόρης του αρτοβιομήχανου Κατσέλη

evosmos

Φωτιά στη Ρόδο: Τώρα φταίει ο… πυροστρόβιλος

evosmos

Leave a Comment