ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Ληστεία με θύμα γιαγιά που αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος για 15χρονη

Παρά την ηλικία της, η γιαγιά στο Αγρίνιο κατάφερε να πει την… τελευταία λέξη μετά τη ληστεία με θύμα την ίδια. Ταχύτατη η επέμβαση των αστυνομικών.

Η γιαγιά στο Αγρίνιο περικυκλώθηκε και η ληστεία που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη. Μια ανήλικη με ακόμα τρεις γυναίκες, όλες Ρομά σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη και κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους, τα 30 ευρώ που είχε πάνω της. Όμως η γριούλα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Πάλεψε και τελικά κατάφερε να ακινητοποιήσει την 15χρονη που κάποια στιγμή την είχε χτυπήσει.

Ανήλικη στο Αγρίνιο συνελήφθη για ληστεία ενώ σε βάρος της μητέρας της σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η 15χρονη έπεσε στα χέρια των αστυνομικών το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου του 2023.

Συγκεκριμένα, η 15χρονη φέρεται, από κοινού με μια ανήλικη και τρεις ακόμα γυναίκες, να άρπαξαν πορτοφόλι ηλικιωμένης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Η ηλικιωμένη κατά την κλοπή ακινητοποίησε την 15χρονη, η οποία χτυπώντας την αποπειράθηκε να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στον τόπο του περιστατικού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Υποχρεωτική τρίτη δόση για όλους τους εμβολιασμένους: Η μετάλλαξη Μποτσουάνα φέρνει άμεσες εξελίξεις

evosmos

Εκτοξεύθηκαν οι τιμές του πετρελαίου πάλι: 7,1% θα πληρώσουν οι πολίτες τις κυρώσεις που υπερψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά Ρωσίας

evosmos

Μικρός Μπεν στην Κω: 30 χρόνια μετά η αστυνομία πιστεύει ότι έλυσε το γρίφο της εξαφάνισης του

evosmos

Leave a Comment