ΕΛΛΑΔΑ

Από τα γέλια, στις μπαλοθιές και μετά στην τραγωδία: Ο 25χρονος στην Κρήτη σκοτώθηκε ακαριαία όταν τον χτύπησε ρεύμα

Όλα έγιναν χθες τα μεσάνυχτα στο Φραγκοκάστελλο των Σφακίων όπου ο 25χρονος Νίκος γιόρταζε τον αρραβώνα ενός φίλου του, όταν είπε πως θα απομακρυνθεί για να ρίξει με ασφάλεια μερικές μπαλοθιές στο αέρα.

Μία μπαλοθιά του όμως, πέτυχε καλώδιο υψηλής τάσης και τότε ξέσπασε φωτιά.

«Ήταν ένας αρραβώνας, είχε γλέντι. Γλεντούσανε τα παιδιά και συνέβη το μοιραίο», δήλωσε ο ξάδελφος του.

«Έπαιξε δύο πυροβολισμούς, έτυχε τώρα να πάει μία σφαίρα στο καλώδιο της ΔΕΗ σε υψηλή τάση, έπεσε το καλώδιο κάτω, έπιασε ένα μπουκάλι νερό, το πέταξε για να σβήσει γιατί άναψε φωτιά και πάτησε το νερό με το καλώδιο», είπε ο δήμαρχος Σφακιών, Μανούσος Χιωτάκης.

Ο 25χρονος δεν απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο που είχε ξεσπάσει η φωτιά. Το καλώδιο είχε πέσει σε σημείο του δρόμου που υπήρχε νερό και εκείνος πανικοβλήθηκε και προσπάθησε να σβήσει την πυρκαγιά. Στην προσπάθειά του αυτή, πάτησε το καλώδιο υψηλής τάσης και έπαθε ηλεκτροπληξία.

«Έπεσε το ρεύμα, όπως ήταν με το αμάξι τα παιδιά. Έπεσε το καλώδιο, ήταν τριφασική τάση του ρεύματος και κόπηκε το ρεύμα και όπως πήγε το παιδί, γιατί έπιασε φωτιά από το καλώδιο που είχε πέσει κάτω, πήγε το παιδί να το σβήσει αλλά το άγγιξε το καλώδιο στο πόδι και έπαθε ηλεκτροπληξία. Νέο παιδί 25 χρόνων και συνέβη αυτό», είπε ο ξάδελφός του.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σφακίων, όμως ήταν ήδη αργά.

«Κατευθείαν, ακαριαίος. Τραγικά, τραγικά πράγματα», είπε ο δήμαρχος.

«Ήτανε παλικάρι. Είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές του, στο Ρέθυμνο σπούδαζε. Είχε γυρίσει κάτω στο χωριό, ετοιμαζόταν να κάνει τη ζωή του και αυτός είχε κοπέλα, ήταν έτοιμος να παντρευτεί στην καλύτερή του ηλικία 25 χρόνων», είπε ο ξάδελφος του άτυχου νέου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Νέα ηλεκτρονική απάτη με δόλωμα το Gov.gr – Έτσι «αδειάζουν» τους λογαριασμούς των ανυποψίαστων πολιτών

evosmos

ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΙΑΣΜΟΥΣ Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

evosmos

Βουλευτές, υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων και πρώην πρωθυπουργοί παρκάρουν παράνομα στην Αθήνα και αγνοούν τα βεβαιωμένα πρόστιμα! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment