ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ντροπή σου – Θα ανεβάσω τη μούρη σου και τον αριθμό Ι.Χ σου να ξεφτιλιστείς πανελλαδικώς!»

Ξεσπά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον νεαρό που της έκλεψε το πορτοφόλι, δηλώντας πως γνωρίζει τα στοιχεία του

Θύμα κλοπής έπεσε το απόγευμα της Κυριακής, 14 Μαΐου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star αποκάλυψε πως ένας νεαρός της έκλεψε το πορτοφόλι της που είχε μέσα όλες τις κάρτες και την ταυτότητά της την ώρα που βρισκόταν σε ένα περίπτερο στο Χαϊδάρι.

Εν τέλει, κατάφερε να βρει το πορτοφόλι της με τη βοήθεια των Αρχών ενώ ξέσπασε κατά του δράστη που την έκλεψε καθώς όπως λέει έχει όλα του τα στοιχεία και θα τα κοινοποιήσει.

«Το story της κλοπής. Χθες, στις 8 το απόγευμα, σε περίπτερο του Χαϊδαρίου, την ώρα που ακούμπησα το πορτοφόλι με τις κάρτες μου για να πάρω τσίχλες, πέρασε από δίπλα μου, με κοιτάζει, τον κοιτώ και με απίστευτα γρήγορο ρυθμό το παίρνει και φεύγει με το Ι.Χ του.
Σήμερα, ανοίξαμε τις κάμερες του περιπτέρου και είδαμε τον αριθμό κυκλοφορίας του. Μέσω της ασφάλειας του Χαϊδαρίου ήρθε και πάλι στα χέρια μου. Λογικά επειδή ακύρωσα τις κάρτες μου μια προς μια, πήγε να κάνει συναλλαγή, δεν του βγήκε και το πέταξε κάπου.

Γιατί αυτός που το βρήκε και το παρέδωσε, ισχυρίζεται πως το βρήκε σε άλλο σημείο. Για καλή μου τύχη, έπεσα σε καλούς αστυνομικούς. Ευχαριστώ το Α.Τ Χαϊδαρίου και την Ασφάλεια.

Όσο για σένα, λυπάμαι και φαίνεσαι και νέος και ωραίος στο βίντεο. Να ξέρεις όμως πως έχω τα στοιχεία σου και θα σε ανεβάσω εδώ με τη μούρη σου και τον αριθμό Ι.Χ σου να ξεφτιλιστείς πανελλαδικώς. Ντροπή σου» έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρόδος: Κάρφωσε μαχαίρι στο λαιμό του 41χρονος – Πώς τον έσωσαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ

evosmos

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Η καταγγελία είναι προϊόν φαντασίας, λέει ο 38χρονος για την υπόθεση αρπαγής 15χρονης Δεν είμαι ο άνθρωπος που βιάστηκαν να παρουσιάσουν, λέει ο ίδιος – Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους!

evosmos

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε επικίνδυνα υψηλή πίεση

evosmos

Leave a Comment