LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος ο τραγουδιστής μετά την περιπέτεια υγείας του – «Επιστρέφω στη ζωή»

Ο τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια της γκαλερί της Θάλειας Εξάρχου και μίλησε στους δημοσιογράφος για το πώς νιώθει πλέον.

«Δεν φαίνεται ότι είμαι πάρα πολύ καλά; Επιστρέφω στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε συναυλία για καλό σκοπό, αλλά θέλει βοήθεια από τους τοπικούς φορείς. Αυτό θα γίνει προς το τέλος της καριέρας μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν στο σανίδι. Δεν θα είναι η τελευταία μου συναυλία, αλλά θα τα μειώσουμε τα πράγματα, να μην υπάρχει τόση πίεση». δήλωσε ο Βασίλης Καρράς.

Σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, απάντησε: «Μια πιάνει φαγούρα με αυτά, άστο».

«Δεν μου έλειψε η αγάπη του κόσμου, δεν μου λείπει ποτέ, είναι το μεγαλύτερο δώρο που εισπράττω. Θέλω λίγο χρόνο ακόμα για να επιστρέψω στις πίστες. »

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καθηγητής Γυμνασίου στην Ηλιούπολη συνελήφθη γιατί είχε σχέση με 14χρονη!

evosmos

Τρόμος στην Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο για να τον ληστέψουν Θεσσαλονίκη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος

evosmos

Βόλος: Ο 50χρονος περιγράφει το φονικό – «Φώναζα γιατί μου βίασες το παιδί και με ειρωνευόταν»

evosmos

Leave a Comment