ΕΛΛΑΔΑ

Μια 22χρονη με σύνδρομο Down έγινε μοντέλο και «σπάει» τα στερεότυπα

Μία γλυκύτατη κοπέλα με σύνδρομο Down, η 22χρονη Μπεθ Μάθιους ασχολείται πλέον με το μόντελινγκ υπέγραψε συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Ζέμπεντι, Ζεβεδαίος, που στα εβραϊκά σημαίνει Δώρο Θεού.

Η αδελφή της ανακάλυψε ένα πρακτορείο μοντέλων που κάνει πολλές δουλειές με ενήλικους και παιδιά με διαφορετικότητα και αναπηρίες, οι οποίοι πίστεψαν στην Μπεθ και ανέδειξαν το ταλέντο της.

Η Μπεθ απολαμβάνει τη δουλειά της και όπως χαρακτηριστικά λέει η μητέρα της, έχει ανθίσει από τότε που εργάζεται ως μοντέλο.

«Νομίζω πως το πιο σημαντικό που θα αποκομίσει είναι σίγουρα περισσότερη αυτοπεποίθηση», δηλώνει.

«Η προσέγγιση του πρακτορείου μοντέλων ήταν μία μεγάλη έκπληξη. Ήταν κάτι που ποτέ δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε, αλλά κανονίσαμε μία μικρή φωτογράφιση στο σπίτι και η Μπεθ ήταν καταπληκτική», συμπληρώνει η ίδια.

Μεγάλη ώθηση για την Μπεθ ήταν η ξαδέλφη της, Έλι Γκόλντστιν, επίσης με σύνδρομο Down, που εκπροσωπεί τον οίκο Gucci σε μία καμπάνια.

Το ηχηρό μήνυμα που στέλνει αυτό το υπέροχο πλάσμα από το Σουόνσι είναι ανεκτίμητο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επιμένουν οι λοιμωξιολόγοι για νέες απαγορεύσεις: «Να επιβληθούν μάσκες παντού – Θέλουμε πίσω τον Τσιόδρα»

evosmos

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ πετάμε ΠΟΤΕ την Σημαία μας στα σκουπίδια

evosmos

Απαγωγή Μαρκέλλας: Υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο δωμάτιο είπε η 10χρονη – Αναζητούνται πιθανοί συνεργοί της 33χρονης

evosmos

Leave a Comment