ΕΛΛΑΔΑ

Βοιωτία: Έδεσαν 94χρονο, του άρπαξαν 200 ευρώ και τον άφησαν δεμένο!

Την απανθρωπιά σε όλο το μεγαλείο της βίωσε ένας 94χρονος από την Βοιωτία ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας, την περασμένη Τετάρτη, 26 Απριλίου, με τους αδίστακτους δράστες να τον αφήνουν δεμένο και ανήμπορο!

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία αρκετές μέρες μετά το συμβάν, βρισκόταν μέσα στο σπίτι του στο χωριό Λαφύστι όταν μπούκαραν μέσα δύο άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Οι ληστές έδειξαν το πιο σκληρό τους πρόσωπο καθώς έδεσαν χειροπόδαρα τον ηλικιωμένο και τον ανάγκασαν να τους πει που είχε κρυμμένα χρήματα. Όταν τους αποκάλυψε πως είχε 200 ευρώ, τα έψαξαν, τα βρήκαν και τα άρπαξαν.

Όμως, αντί να τον λύσουν, οι ληστές έφυγαν αφήνοντας τον δεμένο.

Τελικά, ο ηλικιωμένος κατάφερε να λυθεί από μόνος του μερικές ώρες αργότερα και να ειδοποιήσει τον γιο του.

Την υπόθεση εξετάζει η Ασφάλεια Λιβαδειάς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τουρκία: Η Γερουσία των ΗΠΑ κατήργησε τους περιορισμούς για την πώληση των F-16

evosmos

Ασελγούσε στην κόρη του από τα 7 της χρόνια και ξυλοφόρτωνε τη γυναίκα του – Τον συνέλαβαν στο λεωφορείο

evosmos

Στρατηγός ε.α. Η.Λεοντάρης: «Η Ελλάδα βρίσκεται στην “Ώρα Μηδέν” με την Τουρκία- Επίκειται αναμέτρηση»

evosmos

Leave a Comment