ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Γερολυμάτος για Βανδή – Μπισμπίκη: «Είμαστε άξιοι των συνεπειών μετά από τέτοιες κινήσεις»

Τον Γιώργο Γερολυμάτο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό και ο δημοσιογράφος, Νίκος Κανάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ημέρα που αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, αλλά και για την μεγάλη έκταση που πήραν τα βίντεο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου.

«Μόλις αρχίσω να αλλάζω μορφή και γίνω λίγο πιο μεγάλος και πάψει να υπάρχει η νεανικότητά μου, θα φύγω αξιοπρεπώς για να μείνω και στην ιστορία», είπε αρχικά ο Γιώργος Γερολυμάτος.
Όσον αφορά στον πολυσυζητημένο χορό του Βασίλη Μπισμπίκη, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Γερολυμάτος σχολίασε: «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό και παρόλο που και για την δική μου προσωπική ζωή έχουν γραφτεί πολλά, όπως είδατε, δεν χρησιμοποίησα σκάνδαλα ποτέ. Απέφευγα για να είναι καθαρή η καριέρα. Όσο πιο σεμνά και μαζεμένα τόσο πιο κυριλάτα και ομορφιά θα είναι τα πράγματα».

«Η δική μου γυναίκα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, αλλά αν τυχόν είχα μια γυναίκα, μπορεί να έφτανα και μέχρι το διαζύγιο. Είμαστε άξιοι των συνεπειών μετά από τέτοιες πράξεις. Αν έχουμε αμερικανοποιηθεί τόσο πολύ με γεια μας, με χαρά μας», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαρία Τσάλλα: Η φωτογραφία που είχε η Ρωσίδα κατάσκοπος στην ελληνική ταυτότητά της

evosmos

Ανδρέας Μικρούτσικος για Γιώργο Νταλάρα: «Είναι πολύ σκληρή η θέση της Γεωργιάννας, αν ήμουν στη θέση του θα είχα ταραχθεί»

evosmos

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Απολύθηκε από την δουλειά του ο Μάνος Δασκαλάκης;

evosmos

Leave a Comment