ΕΛΛΑΔΑ

Δεν θα πιστέψετε πόσο πωλήθηκαν στη δημοπρασία τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου

Σε δημοπρασία «βγήκαν» τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου, προκειμένου να στηριχτεί το Σωματείο «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» για τη στήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, αλλά και οι οικογένειές τους.

Τα γυαλιά ήταν στην κατοχή του γιου του, Νίκου Παπανδρέου, και εκείνος αποφάσισε να τα δημοπρατήσει. Η δημοπρασία ήταν ανοιχτή μέχρι τις 9 Απριλίου, και είχαν μαζευτεί 7.500 ευρώ, ποσό κοντινό σε αυτό που θα ήθελε ο Νίκος Παπανδρέου και είναι τα 10.000 ευρώ.

Τελικά όμως το ποσό ξεπέρασε κατά πολύ το νούμερο που ήθελε ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, καθώς πωλήθηκαν έναντι 25.000 ευρώ.

Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Νίκος Παπανδρέου, δημοσιεύοντας και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πατέρα του, στην οποία φοράει τα συγκεκριμένα γυαλιά.

«Στα 25.000 ευρώ πωλήθηκαν σε δημοπρασία για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα” τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα», έγραψε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απίστευτο: Αγόρασε έτοιμο κοτόπουλο από σούπερ μάρκετ και είχε… σκουλήκια! Έπαθε σοκ η γυναίκα με το αηδιαστικό θέαμα! (φωτο)

evosmos

“ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΝΕΚΡΟ”! ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ “ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ” ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ – ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ GREEK MAFIA, ΤΑ “ΟΡΦΑΝΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

evosmos

Ψηφιακά η μεταβίβαση αυτοκινήτου – Οι προϋποθέσεις

evosmos

Leave a Comment