ΕΛΛΑΔΑ

Η ερώτηση-«φωτιά» της Αχτσιόγλου που δεν τόλμησε να απαντήσει ο Βορίδης

«Γαργάρα» έκανε ο Μάκης Βορίδης το πιο καυτό ερώτημα που έθεσε η Έφη Αχτσιόγλου κατά την διάρκεια ενός άτυπου debate προεκλογικά, στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στο Κέντρο».

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε στον υπουργό Εσωτερικών δύο ερωτήσεις. Η πρώτη αφορούσε τα «μέτρα» που ο ίδιος είχε αναφέρει ότι έλαβε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκειμένου να μην έρθει ξανά στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και μέσω της δεύτερης ζήτησε από τον Βορίδη να εξηγήσει πολιτικά την παρακολούθηση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων επί δύο ολόκληρα χρόνια, ως επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια της χώρας, την ώρα που συμμετείχε στο ΚΥΣΕΑ στις αποφάσεις για την εθνική ασφάλεια της χώρας!

Ο Βορίδης φρόντισε να απαντήσει περί ανέμων και υδάτων, υποστηρίζοντας ότι η αξιολόγηση στη δημόσια διοίκηση και η ανατροπή του εξισωτισμού στη δημόσια διοίκηση «προφανώς είναι ένα μέτρο που σταματάει την αναπαραγωγή της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς».

Για την παρακολούθηση ωστόσο των προσώπων της ηγεσίας του Στρατεύματος δεν είπε λέξη!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τροχαίο στην Ηλιούπολη: Ανατράπηκε αυτοκίνητο και κρεμόταν από τις προστατευτικές μπάρες στη Λ. Βουλιαγμένης

evosmos

Το χωριό «φάντασμα» της Ελλάδας που τα κτήρια έχουν μεγαλύτερη κλίση από τον πύργο της Πίζας! (φωτο&βιντεο)

evosmos

Πολύ Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Πατούλη

evosmos

Leave a Comment