ΥΓΕΙΑ

Είστε έτοιμοι να κόψετε το τσιγάρο; Απλά κάντε αυτό…

Αν θέλετε να κόψετε το κάπνισμα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες…
Δεν χάνετε κάτι να δοκιμάστε.

Κάθε τσιγάρο που καπνίζεται, φέρνει πάνω από 4.000 τοξικές χημικές ουσίες στο σώμα σας. Σχεδόν όλα αυτά τα χημικά είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον καρκίνο. Τόσο το όζον και το διοξείδιο του αζώτου που διεισδούν μέσα στο σώμα σας κάθε φορά που καπνίζετε τσιγάρα.

Αυτές οι χημικές ουσίες έχουν την ικανότητα να μειώνουν τη διαθέσιμη ποσότητα βιταμίνης C που χρησιμοποιείται από το σώμα μας και επίσης να βλάψει το DNA.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα σε αυτό είναι ο υποσυνείδητος φόβος του να αισθανθείτε κατάθλιψη και άγχος. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμπληρώματα και βότανα που μπορούν να συμβάλλουν στο να σας βοηθήσουν να κόψετε το κάπνισμα.

Σε αυτά τα βότανα περιλαμβάνονται η λαβέλια , όταν η λαχτάρα για τσιγάρο εμφανίζεται, η ρίζα τζίντζερ, η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση της ναυτίας.

Το βαλσαμόχορτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον της κατάθλιψης, η Πασσιφλόρα εναντίον της ευερεθιστότητας, και η Rhodiola (Χρυσή Ρίζα) για περισσότερη ενέργεια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ιατρικό θαύμα στο Ισραήλ: Γιατροί κατάφεραν να «κολλήσουν» το κεφάλι αγοριού μετά από τροχαίο

evosmos

Πώς να κοιμηθείτε για να μην σας πονάει η μέση σας

evosmos

Αυτά είναι τα καλύτερα ψάρια που μπορείτε να καταναλώνετε

evosmos

Leave a Comment