ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική ξεφτίλα – Δήμαρχος Κομοτηνής: “Δεν θα απολογηθώ που πήγα στο τουρκικό προξενείο”

Προχθές στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Κομοτηνής κος Γκαράνης μας είπε πως δεν θα απολογηθεί που πήγε στον πρόξενο της Τουρκίας (που διεκδικεί το Αιγαίο μέχρι τον 25 μεσημβρινό και θά ‘ρθει νύχτα να το πάρει) να του ευχηθεί για το ραμαζάνι.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής είναι θεσμός που εκπροσωπεί τους Κομοτηναίους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, ποιους εκπροσώπησε ο κύριος Γκαράνης όταν πήγε να ευχηθεί τον πρόξενο της Τουρκίας στην πόλη μας.
Τούς Χριστιανούς μάλλον όχι καθώς εμείς αλλάζουμε ευχές μόνοι μας με τους φίλους μας μουσουλμάνους σε κλίμα ζεστό εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να λέμε ευχές υπό το βλέμμα του Κεμάλ πασα και ούτε βέβαια σκεφτήκαμε ποτέ να πάμε να ευχηθούμε έναν διπλωμάτη εφόσον δεν είναι προσωπικός μας φίλος.
Τους Μουσουλμάνους επίσης όχι, γιατί οι ίδιοι ακόμα και στην Τουρκία ή σε κάθε άλλη μωαμεθανική χώρα ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ να ευχηθούν τους διπλωμάτες τους ή τους αξιωματούχους της πόλης τους, οι θρησκευτικές γιορτές είναι γιορτές όλων των πιστών της θρησκείας που γιορτάζει και οι αξιωματούχοι δεν έχουν την τιμητική τους. Απόδειξη αυτού είναι πως κατά το ραμαζάνι στις μωαμεθανικές χώρες οι υπηρεσίες είναι κλειστές και το πόπολο δεν στήνετε σε ουρές για να ευχηθεί κρατικούς λειτουργούς.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής πήγε στο Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής για άλλο λόγο. Πήγε για να δείξει στην Τουρκία πως αποδέχεται τους ανθρώπους της, τους μηχανισμούς της και τα τερτίπια της στη Θράκη, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι αντιπολιτευτικοί παράγοντες που πήγαν εκεί για γλυκάνουν τον πρόξενο έτσι ώστε να τους ρίξει κάποιο μειονοτικό ψηφαλάκι από εκείνα τα ελεγχόμενα.

Ο Δήμαρχος και οι υπόλοιποι που αυτοεξευτελίστηκαν ευχόμενοι σε έναν διπλωμάτη εχθρικού κράτους για το μπαϊράμι νοιώθουν σιγουριά για τις Ελληνικές ψήφους και ταπεινώνονται για να κερδίσουν μερικές από το χέρι της Τουρκίας.
Με αυτό που κάνουν ντροπιάζουν τη θέση που υπηρετούν, παράλληλα όμως υποτιμούν και τον Χριστιανό και τον Μουσουλμάνο συμπολίτη μας που έχουν την σοφία να αντιληφθούν το προφανές, πως ο μόνος ρόλος του τούρκου διπλωμάτη στην Κομοτηνή είναι η διαίρεση του ντόπιου πληθυσμού, η προώθηση των τουρκικών διεκδικήσεων και του τούρκικου αναθεωρητισμού και πως το Τουρκικό Προξενείο εν γένει αποτελεί ένα μηχανισμό που παρεμβαίνει σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής, θρησκευτικής, ζωής στη Θράκη, διαμορφώνοντας ένα διχαστικό περιβάλλον.

Είναι λοιπόν απαράδεκτο, διχαστικό και προκλητικό ο Δήμαρχός μας να πηγαίνει να στήνεται στην ουρά για να ευχηθεί αυτόν τον υπάλληλο και σίγουρα όχι στο όνομά μας.

Πάρις Καλοδημίδης

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ξυλοδαρμός μαθήτριας Γυμνασίου σε σχολείο των νοτίων προαστίων: Καταγγελίες της μητέρας για απειλές

evosmos

ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ DON LEON! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΡ – Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ;;

evosmos

“ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ” ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ – ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ… ΚΟΛΠΟ – ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ

evosmos

Leave a Comment