ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελικό… τσουνάμι, για το Πρωταπριλιάτικο ψέμα του Άκη Τσελέντη, με το ηφαίστειο της Σαντορίνης!

Ακριβά ενδέχεται να πληρώσει ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Προειδοποίησης για τσουνάμι, Ακης Τσελέντης, το Πρωταπριλιάτικο ψέμα του, που σκόρπισε τρόμο και πανικό στον κόσμο.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου κινήθηκε εναντίον του και παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί, εάν η πράξη του αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσορμπατζόγλου ανέθεσε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου Αικατερίνη Λύρα, να διενεργήσει έρευνα, για να διαπιστωθεί εάν ο κ. Τσελέντης με όσα ανέφερε σε ανάρτηση του γιά το Ηφαίστειο της Σαντορίνης και το Ιαπωνικό Ηφαίστειο και πιθανότητα… εισρόφισης των υδάτων του Αιγαίου το οποίο θα μεταβληθεί σε λιμνοθάλασσα, διέπραξε το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων!

Στην παραγγελία του ο Εισαγγελέας Εφετών – σύμφωνα με πληροφορίες – αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Κατόπιν σχετικής αναρτήσεως σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, του Σεισμολόγου, Διευθυντού του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Διευθυντού του Εθνικού Κέντρου Προειδοποίησης για τσουνάμι, κ. Ακη Τσελέντη, αναφορικά με επικείμενες καταστροφές βιβλικού ή και Ιρουρασικού μεγέθους στο Αιγαίο, με επίκεντρο τη Σαντορίνη Ν. Κυκλάδων, ανάρτηση η οποία προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία, λόγω και της προέλευσης της στον πληθυσμό της Σαντορίνης του Νομού Κυκλάδων, αλλά και παγκοσμίως, παραγγέλεσθε, όπως επειγόντως διερευνήσετε, σχηματίζοντας σχετική προκαταρκτική δικογραφία, την πιθανή τέλεση εκ μέρους του, κατά τα άλλα διακεκριμένου επιστήμονα, της ποινικώς κολασίμου πράξεως του άρθρου 191 Π.Κ. (Διασπορά ψευδών ειδήσεων)”.

Στην ανάρτηση του ο κ. Τσελέντης ανέφερε:

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Δυστυχώς δε πάμε καλά όσον αφορά την Σαντορίνη. Από τον Οκτώβρη παρακολουθούμε με 20 επιπλέον σεισμογράφους το νησί και παρατηρούμε ότι από τον Ιανουάριο έχουμε σταδιακή εξαφάνιση του μάγματος κάτω από το ηφαίστειο.

Παράλληλα αντιδιαμετρικά της Γης ένα άλλο ηφαίστειο το γνωστό Tripanteco (κάτω αριστερά) παρουσιάζει το αντίθετο φαινόμενο σύμφωνα με το Ιαπωνικό Ηφαιστειακό Ινστιτούτο. Δηλαδή παρατηρείται ανύψωση του μάγματος.

Πρόσφατες μετρήσεις που έγιναν από ομάδα Ιαπώνων ηφαιστειολόγων δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μετατοπισθεί όλο το μάγμα που ήταν κάτω από τη Σαντορίνη προς το ηφαίστειο Tripanteko δημιουργώντας μια τεράστια χοάνη κάτω από τη Σαντορίνη.

Αν συμβεί αυτό θα έχουμε την εισρόφιση των υδάτων του Αιγαίου το οποίο θα μεταβληθεί σε λιμνοθάλασσα με ότι αυτό συνεπάγεται για το τουρισμό. Βέβαια αυτό έχει και τα καλά του γιατί σε πολλά νησιά πλέον θα μπορούμε να πηγαίνουμε οδικώς! Η πιθανότητα να συμβεί αυτό δεν είναι καθόλου αμελητέα και ξεπερνά το 30%.

Ελπίζω να πέφτω έξω αλλά δυστυχώς άλλα δείχνουν οι μετρήσεις. Θα σας κρατώ ενήμερους».

dikografies.blogspot.com

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ” ΖΗΤΗΣΕ Ο 69ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ- ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ – Ο,ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ

evosmos

Συγκινεί η σύζυγος του Κων/νου Αγγελίδη: «Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του 7 χρόνια μετά τη μοιραία νύχτα»

evosmos

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: 16 κρούσματα σε γάμο – «Ούτε καν χαιρετηθήκαμε» λέει ο γαμπρός

evosmos

Leave a Comment