ΕΛΛΑΔΑ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ – ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΦΑΝΤΟΣ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ

Έρευνα στο σπίτι που διέμενε η 71χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή, με τραύμα από όπλο στο κεφάλι και ο γιος της που ταυτοποιήθηκε ως δράστης του εγκλήματος στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελληνική Αστυνομία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας φέρεται ότι νοίκιασε το άσπρο αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα και ταυτοποιήθηκε επίσημα από τις Αρχές ως ο άνθρωπος που της αφαίρεσε τη ζωή πυροβολώντας την στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα.

Η έρευνα έγινε στο ισόγειο σπίτι στην περιοχή της Χαλκηδόνας από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, την ώρα που ο 34χρονος αναζητείται για να συλληφθεί. Στο συγκεκριμένο σπίτι, σύμφωνα πληροφορίες, φέρεται να έμενε ο 34χρονος μαζί με τη μητέρα του.

 

xalkidona_drastis

 Το προσωπικό του Ανθρωποκτονιών μπήκε στο σπίτι παρουσία εισαγγελέα και σπάζοντας το τζάμι της γυάλινης εξώπορτας. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει διαφορά αντικείμενα τα οποία θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Παράλληλα πραγματοποίησαν έρευνα και στο αυτοκίνητο που φέρεται να κατείχε ο 33χρονος, το οποίο δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας και είναι σταθμευμένο ελάχιστα μέτρα από το σπίτι.

Σύμφωνα με στενό φίλο του 33χρονου, ο ίδιος έχει εξαφανιστεί και δεν απαντάει στις κλήσεις του, ενώ δεν τον έχει δει κανείς από την περιοχή τις τελευταίες ώρες.

xalkidona_drastis1
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο προπονητής Tae Kwon Do που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριες

evosmos

Πάτρα: Έπιασαν την απατεώνισσα με το μαύρο σκυλάκι – Ζούσε στη χλιδή σε ξενοδοχεία και δεν πλήρωνε

evosmos

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΝΟΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΦΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

evosmos

Leave a Comment