ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Άκουσαν ένα θόρυβο, άνοιξαν την μπαλκονόπορτα και… έλειπε το μπαλκόνι – Δείτε φωτογραφίες

Σοβαρές ζημιές υπέστη σπίτι πρώτου ορόφου τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ν.Αλικαρνασσού, καθώς κατέρρευσε το μπαλκόνι.

 

Σύμφωνα με το cretapost.gr, γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα οι ένοικοι του σπιτιού άκουσαν ένα εκκωφαντικό θόρυβο και πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους για να διαπιστώσουν λίγο αργότερα ότι το μπαλκόνι του διαμερίσματος τους είχε καταρρεύσει.

 

balkoni1
balkoni2

 

balkoni3

Όπως ανέφεραν κάτοικοι  της περιοχής ακούστηκε ένας δυνατός κρότος. Ζημιές από την πτώση των μεγάλων όγκων μπετού υπέστη ένα σταθμευμένο αγροτικό όχημα που βρισκόταν  ακριβώς από κάτω, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου και της Πυροσβεστικής μαζί με  συνεργεία της ΔΕΗ.  Πυροσβέστες  απομάκρυναν τα κομμάτια του μπαλκονιού που έπεσαν στο οδόστρωμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΗΣ!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ – ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ – ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Κάνουν έξωση σε μητέρα με ανάπηρο παιδί – Πλήθος κόσμου στο σημείο

evosmos

Τα κρούσματα αυξήθηκαν γιατί… τώρα κάνουν τέστ! – Β.Κοτζαμάνης: «Από 6.500 τον Ιούνιο τώρα κάνουμε 30.000 ανά μέρα»

evosmos

Leave a Comment