ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ηρακλής: Αλλάζει σελίδα σε ιδιοκτησία και διοίκηση με εμπλοκή Κούγια

Αίσιο τέλος είχαν οι επαφές για την αλλαγή σελίδας στην ιδιοκτησία και διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Οι επαφές του Στράτου Ευγενίου με τον Αλέξη Κούγια, σε ένα μετοχικό deal μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο, φαίνεται πως καρποφόρησαν και ετοιμάζονται ανακοινώσεις. Την προσεχή Τετάρτη (12:00) προγραμματίστηκε συνέντευξη Τύπου παρουσία των τριών ανδρών για τις ανακοινώσεις και τα επόμενα βήματα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής για την επικείμενη συνέντευξη Τύπου, μετά την οριστικοποίηση της σχετικής συμφωνίας:

«Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ Ηρακλής θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου για την συνεργασία του Στράτου Ευγενίου, Αλέξη Κούγια και Τομ Παπαδόπουλου,την Τετάρτη(19/4), στις 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
Το παρών θα δώσουν πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι, βετεράνοι ποδοσφαιριστές και επιχειρηματίες από την οικογένεια του Ηρακλή.
Η εκδήλωση θα καλυφθεί και μέσω Livestreaming».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επίδομα έως 1.200 ευρώ μηνιαίως για ανάδοχους γονείς έταξε η Δόμνα Μιχαηλίδου

evosmos

Θρήνος στην Αμαλιάδα για τον χαμό της πανέμορφης Ελένης – Άφησε πίσω της δυο αγγελούδια

evosmos

Πρίγκιπας Κάρολος για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα: Η καταστροφή στη γη του πατέρα μου είναι εφιαλτική

evosmos

Leave a Comment