LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Δεν θα πιστέψετε πόσα έβγαλε ο Λευτέρης Πανταζής από την κολώνια του…

Στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ ήταν καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής και μεταξύ άλλων μίλησε για την κολώνια με το όνομά του, αποκαλύπτοντας και πόσα λεφτά κέρδισε.

«Ήμουν στην Γαλλία και μου έδωσαν λίστα. Την ώρα που ψωνίζω βλέπω μια ωραία κολώνια που έγραφε Αλέν Ντελόν. Λέω αυτός είναι καλύτερος από εμένα; Θα βγάλω κι εγώ κολώνια. Το είπα στην παρέα μου κα χαχανίζανε. Βρήκα μια εταιρία, την διευθύντρια και κάναμε το άρωμα. Έβγαλα μια κολώνια για τις γυναίκες. Λεγόταν Λευτέρης Πανταζής κι ένας φίλος διαφημιστής μου είπε να το κάνουμε ΛεΠα. Ακούγεται και λίγο γαλλικό» ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Έβγαλα 9 εκατομμύρια σε τέσσερις μήνες και την πούλησα σε μία κυπριακή εταιρία και πήρα ένα διαμέρισμα. Έμενα με την μανούλα μου» κατέληξε ο Λευτέρης Πανταζής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Περιπολικά “κινητοί τάφοι” χωρίς ζώνες ασφαλείας σε υπηρεσίες καθημερινά – Εικόνες σοκ

evosmos

Σε δομή φιλοξενίας η Μαρκέλλα και το μικρότερο αδελφάκι της

evosmos

Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Νωρίτερα οι πληρωμές λόγω Χριστουγέννων – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

evosmos

Leave a Comment