ΕΛΛΑΔΑ

Η Καλομοίρα θέλει πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα!

Τους τελευταίους μήνες η Καλομοίρα επισκέπτεται όλο και περισσότερο την Ελλάδα και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media συχνά αναφέρει ότι νοσταλγεί τη δεύτερη πατρίδα της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram ένα νέο βίντεο, στο οποίο ξεναγεί το διαδικτυακό κοινό της στο Ηρώδειο και την Ακρόπολη.

«Είχα τραγουδήσει εδώ με τον κύριο Σαββόπουλο και ήταν μαγικά, είναι συγκινητικό».

Μετά από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, «συστήνει» τις Καρυάτιδες, μιλά για το φως και τη θετική ενέργεια των Ελλήνων και τέλος, αναφέρεται στα Γλυπτά του Παρθενώνα λέγοντας, ότι πρέπει να επιστρέψουν εδώ που ανήκουν.

Στη λεζάντα του κλιπ γράφει: «Υπερήφανη Ελληνίδα».

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αίγυπτο για ΑΟΖ με μειωμένη επήρεια των νησιών και… στο «βάθος» συμφωνία με Τουρκία!

evosmos

Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν στα «χέρια» έξω από μαγαζί εμπορικού κέντρου – Μία σύλληψη

evosmos

Συγγνώμη από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ζήτησε το βράδυ της Κυριακής η «παρουσιάστρια» Ιωάννα Κουσκούση

evosmos

Leave a Comment