ΕΛΛΑΔΑ

Η 2 ετών κόρη της Καϊλή, ντρέπεται για τη μητέρα της! – Όλα για την επικοινωνία ξεπλύματος – Θυμηθείτε τι έλεγε το Ευάκι στον Τράγκα

Η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε – τελευταία από τους 4 συλληφθέντες – μετά από 4 μήνες, και παραμένει σε και οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση, εμφανιζόμενη στους δημοσιογράφους μακιγιαρισμένη και καθόλου ταλαιπωρημένη με τάσεις αυτοκτονίας, όπως τόσο καιρό μας “έπειθαν” τα ΜΜΕ. Μάλιστα έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ στα Ελληνικά και Αγγλικά ως Star ..

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής έφυγε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής από τις φυλακές του Χάρεν, όπου βρισκόταν εδώ και τέσσερις μήνες, συνοδεία δύο αυτοκινήτων.

Στην πρώτη συνέντευξη τύπου που έδωσε μεταξύ άλλων δήλωσε…να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα

Μάλιστα…Να μη ντρέπεται το 2 ετών βρέφος, για τη μάνα του!

Πολιτικοί που τα παίζουν όλα για την επικοινωνία, και δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τα παιδιά τους, για να “φτιάξουν” την εικόνα τους.

Ας θυμηθούμε τι δήλωνε η Εύα Καιλή, για την ηθική αξία των πολιτικών

Όπως δήλωσε στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της, μετά την απόφαση της βελγικής δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς ορούς: «Τον Δεκέμβριο του 2022, όταν πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης σε τι κατηγορίες εφέρετο ότι συμμετείχε ο σύντροφός μου και πατέρας της κόρης μου, κατέρρευσε όλη μου η ύπαρξη, χάθηκε ξαφνικά ο κόσμος όλος, έγινα χίλια κομμάτια».

«Μετά ήρθε η απόλυτη απομόνωση και απόρριψη από τους πάντες, τους συναδέλφους μου στην Ευρωβουλή, τον πολιτικό κόσμο στην πατρίδα μου, τους φίλους, τους γνωστούς. Ηταν σαν να μην υπήρξα. Βρέθηκα στη φυλακή, μακριά από την κόρη μου, με μόνη συντροφιά την ελπίδα ότι αυτό που ζω είναι ψευδαίσθηση. Παραμιλούσα, φώναζα “είμαι αθώα”, αλλά οι τοίχοι και τα κάγκελα δεν ακούν», τόνισε η Εύα Καϊλή.

Οι ελάχιστες επαφές της με τον «έξω κόσμο»

Όσον αφορά τις ελάχιστες επαφές της με τον «έξω κόσμο», θυμάται ότι όλοι την προέτρεπαν να πει ό,τι χρειάζεται για να βρεθεί μια ώρα αρχύτερα ελεύθερη. «Ολοι με συμβούλευαν να ομολογήσω, να φύγω γρήγορα, να πάω στην κόρη μου» λέει και παραδέχεται τις πρώτες σκοτεινές σκέψεις καθώς και τη μοναδική ζωογόνο σκέψη – αυτή της μόλις δύο ετών κόρης της. «Είναι αλήθεια, μπορώ να το πω, πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς. Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δεν με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα».

Ας εξηγούσε τουλάχιστον πως και δεν είχε αντιληφθεί ότι στο σπίτι της υπήρχε βαλίτσα με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και το κυριότερο….γιατί οι Βέλγοι ανακριτές την προφυλάκισαν και την άφησαν… τελευταία ελεύθερη μετά από 4 μήνες.

Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, ακόμη και από τους άλλους συγκατηγορούμενούς της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ήταν μια κακιά στιγμή λέει ο Πατούλης και ζητά συγνώμη – Ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει αυτός;

evosmos

Στις 13 Ιουλίου τελειώνει η πανδημία στην Ελλάδα;

evosmos

Δάκρυσε και ο Θεός παραμονή Χριστουγέννων: «Έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων ο μικρός Κυριάκος

evosmos

Leave a Comment