ΕΛΛΑΔΑ

Η 26χρονη Ανυσία βγήκε από το νοσοκομείο 44 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Αισιοδοξία και για την 20χρονη Μυρσίνη που βγήκε από τη ΜΕΘ

Στη θαλπωρή του σπιτιού της και στην αγκαλιά των αγαπημένων της επέστρεψε η 26χρονη Ανυσία που νοσηλεύονταν για ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο, καταφέρνοντας να βγει νικήτρια μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

 

Η 26χρονη Ανυσία Λιούρη ήταν στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και αρχικά νοσηλευόταν με πολλαπλά τραύματα και εγκαύματα, διασωληνωμένη και σε καταστολή στην Α’ ΜΕΘ εγκαυμάτων.

Στα τέλη Μαρτίου βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο έχοντας πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Πλέον, η 26χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ΑΠΕ, για το επόμενο διάστημα θα παρακολουθείται τακτικά από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Παπανικολάου» η πορεία της υγείας της.

Αισιοδοξία για άλλους τρεις νέους

Παράλληλα, η 20χρονη Μυρσίνη που ήρθε αντιμέτωπη και τον θάνατο μέσα στο μοιραίο Intercity, βγήκε από την εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και μεταφέρθηκε στη νευροχειρουργική κλινική με τους γιατρούς να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία της υγείας της.

Σημειώνεται ότι μετά από πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ, άλλοι δυο νέοι, ο Ρομπέρτο και η Δάφνη εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

evosmos

Ο καθηγητής Χρηστάκης για τη ζωή μετά… Covid: Θα είμαστε σεξουαλικά τρελαμένοι, άπληστοι και άθρησκοι

evosmos

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από πατέρα αθλητή ΑμεΑ: «Έδενε και βίαζε το παιδί μου στο μάθημά του»

evosmos

Leave a Comment