LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Θάνος Πετρέλης: «Ο άντρας δεν πλένει πιάτα. Δεν βοηθάω στις δουλειές, με καλόμαθε η μαμά μου»

Ο Θάνος Πετρέλης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην οικογένειά του αλλά και στις δουλειές του σπιτιού… τις οποίες δεν κάνει!

«Δεν βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού. Είμαι καλομαθημένος από τη μάνα μου. Ήμουν μοναχογιός και μπορεί να φταίει αυτό. Όπως καταλαβαίνεις είχα τα πάντα στο χέρι. Τώρα μπορεί να μην αρέσει αυτό σε κάποιους. Κάποιοι ενοχλούνται αλλά ο καθένας έχει την άποψή του. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι πατριαρχίας, υπήρχε καλώς ή κακώς η λογική ότι ο άντρας δεν θα πλύνει τα πιάτα. Επειδή ακούω και κάποιες δηλώσεις συναδέρφων και μετά λένε ότι δεν είναι κακό να τα πλύνει ένας άντρας. Δεν είπα ότι είναι κακό, απλά δεν έχει χρειαστεί να το κάνω» τόνισε ο Θάνος Πετρέλης.

«Είμαι καλομαθημένος και έχω τις γυναίκες μου να με προσέχουν. Εγώ προσπαθώ πάντα να κάνω το παν για να τους προσφέρω ό,τι θέλουν και αυτές με προσέχουν για να έχουν οι κόρες μου τον μπαμπά τους και η γυναίκα μου τον άντρα της χαρούμενο. Είμαστε 27 χρόνια μαζί. Έχουμε βρει τη χρυσή τομή. Έχουμε μια τρομερή σχέση, εμπιστεύομαι τη Σοφία 1000% σε οτιδήποτε. Μας αρέσουν τα ταξίδια» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

evosmos

Ταυτοποιήθηκε το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στην Αρκίτσα

evosmos

Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν την εξαγωγή στην Ελλάδα βλημάτων cruise AGM-158A και των AGM-84 SLAM-ER που έχουν πουλήσει στη Τουρκία!

evosmos

Leave a Comment