ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Κατέληξε πρόωρο βρέφος -Τι συνέβη

Σοκ προκαλεί ο θάνατος ενός πρόωρου βρέφους στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη (25/4), όταν η 28χρονη μητέρα, που ήταν στην 28η εβδομάδα της κύησης πήγε με πόνους στο νοσοκομείο του νησιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα άρχισε να αιμορραγεί ήπια και ο μαιευτήρας γυναικολόγος ξεκίνησε τη διαδικασία της διακομιδής με πλωτό του λιμενικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, μαζί με άλλη μία γυναίκα. Ωστόσο, μέχρι να βρεθούν τα κατάλληλα μέσα μεταφοράς για τη διπλή διακομιδή, η αιμορραγία έγινε εντονότερη και απαιτείτο η άμεση διακομιδή της εγκύου σε νοσοκομείο.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν ζητήθηκε εναέριο μέσο για διακομιδή, ζητήθηκε πλωτό. Γίνεται εισαγωγή της γυναίκας που αιμορραγούσε για επείγουσα καισαρική τομή και βγαίνει το παιδί από την κοιλιά της μητέρας του νεκρό. Εγινε προσπάθεια ανάνηψης του νεογνού αλλά δυστυχώς εξέπνευσε, ενώ η 28χρονη μητέρα σώθηκε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πυροβολισμοί στα Φάρσαλα: Δεν του έβαζαν τα τραγούδια του στο καφενείο και σήκωσε καραμπίνα – Ένας τραυματίας

evosmos

Κύπρος: Μπάχαλο και τρύπες στους ελέγχους των οδοφραγμάτων – Ο Κιουρσάτ μπαινόβγαινε ανενόχλητος στις ελεύθερες περιοχές ενώ…. εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του

evosmos

Μαρία Σολωμού: «Αν θες να κερατώσεις υπάρχουν ξενοδοχεία που μπαίνεις με κουκούλες και μάσκες δεν σε καταλαβαίνουν»

evosmos

Leave a Comment