ΕΛΛΑΔΑ

Κοινωνία Ώρα MEGA: Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τι συνέβη

Χωρίς την Ανθή Βούλγαρη στο πλευρό του καλημέρισε, τo πρωί της Πέμπτης (16/3), τους τηλεθεατές της «Κοινωνίας Ώρα MEGA» ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Η δημοσιογράφος είναι αδιάθετη, στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό και πονοκέφαλο, όπως χαρακτηριστικά είπε ενημέρωσε ο συμπαρουσιαστής της στην έναρξη της εκπομπής.

«Καλή σας ημέρα. Όπως βλέπετε σήμερα είμαι μονός μου, διότι η κυρία Ανθή είχε μια μικρή αδιαθεσία. Υψηλό πυρετό και πονοκέφαλο. Δε μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι και σήμερα δε θα είναι μαζί μας. Μαζί θα περάσουμε αυτό το πρωινό», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Δεν σας ξεπλένει τίποτα»
Τις προηγούμενες ημέρες η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε on air, με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη. Η δημοσιογράφος είπε στον αέρα της εκπομπής, πως έχει στοιχεία ότι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ δέχονται απειλές να μην μιλήσουν, μετά τις αποφάσεις για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης του δυστυχήματος.

Οργισμένη, τόνισε ότι τους απειλούν να μην «βγάλουν στη φόρα» τις συνθήκες που επικρατούν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς και σημείωσε ότι έχει ατράνταχτα στοιχεία.

«Ελπίζω να ξηλωθούν και οι αρμόδιοι του ΟΣΕ, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει να περνάει από ΕΔΕ κανένα ανώτατο στέλεχος του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Βγήκε ο σταθμάρχης Θεσσαλονίκης κι έδειχνε ο άνθρωπος τα ποντίκια μέσα στον πύργο που τρώνε τα καλώδια», είπε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αγνώριστη στα 79 της η ηθοποιός Μίρκα Καλατζοπούλου: Το παιδί “θαύμα”, η εξαφάνιση στην Αμερική & η απόσυρση

evosmos

Αγγελική Νικολούλη: «Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα!» (Βίντεο)

evosmos

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 14χρονου Θάνου: «Μαμά πεθαίνω, σ’ αγαπώ»

evosmos

Leave a Comment