ΕΛΛΑΔΑ

Κτηνωδία στην Εύβοια: Έριξαν φόλες σε 10 σκυλιά – Οργή για τους δολοφόνους

Σύμφωνα με την καταγγελία, σε χωριό του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου άγνωστοι έβαλαν φόλες και σκότωσαν 10 σκυλιά σε όλο το χωριό.

Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι με το τραγικό αυτό περιστατικό και θέλουν να βρεθεί άμεσα αυτός που το έκανε. Τα άτυχα σκυλάκια ήταν αδέσποτα και κάποια από αυτά ήταν σε αυλές σπιτιών.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν εδώ και τώρα όλοι οι τοπικοί φορείς αλλά και οι Αρχές να λάβουν δράση και να διαπιστώσουν ποιος έβαλε τις φόλες και εξόντωσε τα σκυλιά.

Στο παρελθόν είχαν γίνει αναφορές για επιθέσεις από αδέσποτα σε κατοίκους, ένα περιστατικό που επίσης προβληματίζει αρκετά τους κατοίκους, καθώς λίγο μετά την καταγγελία για επίθεση αγέλης σκύλων σε μητέρα με το παιδί της, στο φως έρχονται δεκάδες καταγγελίες για δηλητηριάσεις ζώων ακόμα και μέσα στο χωριό.

Πηγή: evima.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πατέρας Αντώνιος: «Συνεχίζω να ανεβαίνω τον Γολγοθά έως την πλήρη δικαίωση»

evosmos

Δάκρυα στον Πύργο για τον χαμό της 47χρονης Τασούλας Ηλιοπούλου (ΦΩΤΟ)

evosmos

”Βόμβα”: ”Έφυγαν από την Ελλάδα οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί” – Άγκυρα: ”Απόφαση-σκάνδαλο”!

evosmos

Leave a Comment