ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Επίθεση σε νοσηλεύτρια από ασθενή μέσα στο νοσοκομείο, τι τον ενόχλησε

Η νοσηλεύτρια δέχτηκε επίθεση στα Επείγοντα του νοσοκομείου στη Λαμία και χρειάστηκε η επέμβασητου σεκιουριτά για να πέσουν οι τόνοι και να ηρεμήσουν τα πνεύματα…

Ακόμα ένα επεισόδιο στο Γενικό Νοσοκομείο στη Λαμία, με μια νοσηλεύτρια να μπαίνει στο στόχαστρο ενός άντρα που πήγε για να εξεταστεί. Αιτία της «έκρηξής» του, ήταν το γεγονός πως η κοπέλα ήθελε να του πάρει το ιστορικό πριν τον παραπέμψει σε γιατρό, όπως προβλέπεται άλλωστε από το πρωτόκολλο. Ο ασθενής όμως ήθελε να δει γιατρό χωρίς να έχει συμπληρωθεί το ιστορικό του και οι τόνοι κάποια στιγμή, ανέβηκαν με φωνές και ύβρεις.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας το Μεγάλο Σάββατο στα Επείγοντα του Νοσοκομείου στη Λαμία, όταν ασθενής που είχε προσέρθει με προκάρδιο άλγος, επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια υποδοχής. Η τελευταία ακολουθώντας το πρωτόκολλο ζήτησε από τον ασθενή να του πάρει πρώτα το ιστορικό και να προχωρήσει σε καρδιογράφημα, όμως εκείνος επέμενε να τον δει απευθείας γιατρός.

Επιχείρησε μάλιστα να την πιάσει από το λαιμό ξεστομίζοντας συγχρόνως βαριές κουβέντες. Ευτυχώς ο υπάλληλος σεκιούριτι που είχε αντιληφθεί την ένταση από τις φωνές του ασθενή, επενέβη έγκαιρα και προστάτευσε τη νοσηλεύτρια, η οποία πάντως απέκτησε μια γρατζουνιά στο χέρι.

Ο ασθενής εξετάστηκε κανονικά, χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω νοσηλεία, ωστόσο για το επεισόδιο ενημερώθηκε τόσο η αστυνομία όσο και η διοίκηση του νοσοκομείου που θα προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά για την επιθετική συμπεριφορά του άνδρα.

Σύμφωνα με το Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά πάγια αρχή τους είναι η προστασία του προσωπικού και των ασθενών, καθώς και η διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου και δε θα επιτρέψουν σε κανέναν τη διασάλευση της.

Υπενθυμίζει μάλιστα ότι και στο πρόσφατο παρελθόν ακολουθήθηκε η δικαστική οδός, σε ανάλογο περιστατικό, ενώ πριν λίγο διάστημα υπήρξε δικαστική απόφαση για άλλο συμβάν, για το οποίο ο υπαίτιος καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλακή.

Πηγή: lamiareport.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εξαφανίστηκε 21χρονος από το Αιγάλεω

evosmos

Άρτα: Ιερέας κατά παντων μέσα στο δικαστήριο – Χτύπησε την γυναίκα του και αστυνομικούς

evosmos

Στέλιος Ρόκκος: Με συμπτώματα εμφράγματος μεταφέρθηκε με C-130 από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας

evosmos

Leave a Comment