ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στο Πανελλήνιο: 47χρονος ήταν νεκρός στις τουαλέτες του Νοσοκομείο Αττικόν, για τουλάχιστον τρεις ημέρες

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, που έρχεται να επιβεβαιώσει το… βουνό από προβλήματα που ταλανίζουν το ΕΣΥ.
Ένας 47χρονος βρισκόταν νεκρός στις τουαλέτες του νοσοκομείου για -τουλάχιστον- τρεις ημέρες και τελικά εντοπίστηκε από το προσωπικό, λόγω της έντονης και δυσάρεστης μυρωδιάς.

Ο άνδρας ήταν τοξικομανής και εισήχθη στο Αττικόν, λόγω προβλημάτων υγείας που του είχε προκαλέσει η χρήση ναρκωτικών.

Οι γιατροί της Πνευμονολογικής – Νευρολογικής κλινικής του είχαν κάνει πειθαρχικό εξιτήριο, καθώς – σύμφωνα με το ρεπορτάζ- δημιουργούσε προβλήματα και δεν συμμορφωνόταν με τις υποδείξεις τους.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε στις τουαλέτες, τρυπημένος από μία σύριγγα. Εκτιμάται, ότι βρισκόταν εκεί νεκρός για τουλάχιστον τρεις ημέρες.

Όπως υποστήριξαν οι καθαρίστριες, δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα και θεώρησαν ότι ήταν κάποιος μέσα. Έτσι δεν μπήκαν να καθαρίσουν, με αποτέλεσμα η σορός να γίνει αντιληπτή από την έντονη δυσοσμία.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νωρίτερα οι συντάξεις Απριλίου: Αναλυτικά όλες οι πιθανές ημερομηνίες

evosmos

Αρχίζει σήμερα η καταβολή των συντάξεων του Μαρτίου

evosmos

Σέριφος: Ένας «θησαυρός» που απέχει μόλις δύο ώρες από το λιμάνι του Πειραιά

evosmos

Leave a Comment