ΚΟΣΜΟΣ

Κωνσταντινούπολη: Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου για μια… παραγγελιά (Βίντεο)

Στην περιοχή Καντίκιοϊ (Χαλκηδόνα) της Κωνσταντινούπολης, ένα άτομο μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 30χρονο μουσικό με το πρόσχημα ότι δεν έπαιξε το τραγούδι που ήθελε. Οι συγγενείς του άτυχου καλλιτέχνη ισχυρίστηκαν ότι ο μουσικός δολοφονήθηκε επειδή τραγουδούσε αντικαθεστωτικά τραγούδια, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στην προβλήτα της Χαλκηδόνας. Ο δράστης φέρεται να ζήτησε ένα τραγούδι από τον μουσικό, ο οποίος δεν το γνώριζε. Όταν ο μουσικός δεν τραγούδησε το τραγούδι, ο δράστης άρχισε να φωνάζει στους ανθρώπους γύρω του επιμένοντας «πέταξα χρήματα, τραγούδα το τραγούδι μου».

Ακολούθησε καβγάς. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται η συμπλοκή στην άκρη της προβλήτας. Ο μουσικός έπεσε στη θάλασσα από τα χτυπήματα του μαχαιριού, ενώ στο νερό βρέθηκε μετά από λίγο και ο δράστης. Πολίτες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία μουσικό, βγάζοντάς τον από τη θάλασσα, ωστόσο όταν ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, είπε: «Τους ζήτησα να παίξουν μουσική. Μετά από αυτό, η ομάδα που έπαιζε μουσική άρχισε να μου φωνάζει. Όταν πήγα προς το μέρος τους, άρχισαν να με απειλούν. Τρεις από αυτούς με απείλησαν πολλές φορές λέγοντάς μου “Θα σε λιντσάρουμε».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η στιγμή που άλογο της βασιλικής φρουράς δαγκώνει την αλογοουρά τουρίστριας (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Σε ελληνικά χωρικά ύδατα συνοδεία κορβέτας και υποβρυχίων το Barbaros: Θα απαντήσει η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη;

evosmos

«Εκτός εαυτού» ο Τσαβούσογλου κατά Γαλλίας και ΗΑΕ για Λιβύη: «Ο ένας δίνει τα όπλα και ο άλλος πληρώνει»

evosmos

Leave a Comment