ΕΛΛΑΔΑ

Κόμμα Βελόπουλου: Διορισμένη στο ευρωκοινοβούλιο η σύζυγος του ευρωβουλευτή Μανώλη Φράγκου! – Το νινί σέρνει καράβι! Αν δεν ισχύει ας το διαψεύσουν! (ΦΩΤΟ)

Διορισμένη στην πολιτική ομάδα του ECR, στην οποία ανήκει η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου είναι η σύζυγος του ευρωβουλευτή του κόμματος Εμμανουήλ Φράγκου, Νικολέτα Σερέτη.

Μέσα στο χαμό που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελληνική Λύση, με τις σκιές περί αποσκίρτησης και τις αποχωρήσεις βουλευτών, έρχεται και η αποκάλυψη αυτή για να ενισχύσει τα όσα λέγονται περί οικογενειοκρατίας στο κόμμα του κ. Βελόπουλου και για την επικράτηση ενός στενού κύκλου εκλεκτών και εμπίστων του προέδρου, που επιβαρύνουν την ήδη άσχημη κατάσταση.

Με την κυρία Σερέτη, πέραν των άλλων, εγείρεται ένα τεράστιο ηθικό ζήτημα, καθώς με βάση όσα ισχύουν για τους συνεργάτες στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, δεν επιτρέπεται οι ευρωβουλευτές να προσλαμβάνουν συγγενείς τους.
Τυπικά, η κυρία Σερέτη δεν έχει προσληφθεί στο γραφείο του συζύγου της, όμως το γεγονός ότι καταλαμβάνει μία θέση στις υπηρεσίες της κεντροδεξιάς ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) – είναι η έκτη μεγαλύτερη πολιτική δύναμη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – στην οποία είναι ενταγμένος ο κ. Φράγκος προκαλεί ερωτηματικά και εύλογες απορίες, ου μην και αγανάκτηση.

Ο δε μισθός της ανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Ήταν δε και η ίδια υποψήφια στις ευρωεκλογές του 2019!


Σύμφωνα με τη δήλωση Πόθεν Έσχες του συζύγου της ευρωβουλευτή κ. Φράγκου, η κυρία Σερέτη έχει ένα τραπεζικό λογαριασμό στην ING στο Βέλγιο, τον οποίο άνοιξε το 2019 και δήλωσε για το 2020 εισοδήματα 16.784,85 ευρώ.

Είναι άγνωστο το πώς βρέθηκε μία κτηνίατρος στις υπηρεσίες του ευρωκοινοβουλίου, πώς και με ποια κριτήρια την επέλεξε το κόμμα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, με ποιο καθεστώς εργάζεται, εάν πρέπει να πηγαίνει και πόσο συχνά στις Βρυξέλλες ή τι είδους εργασιακή σχέση διατηρεί.

Παρεμπιπτόντως, η μητέρα της κυρίας Σερέτη, Δήμητρα Κρητικού είναι Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και δεξί χέρι του Κυριάκου Βελόπουλου.

Σημειωτέον ότι λίγο μετά τις ευρωεκλογές και αφού ο κ. Βελόπουλος, που είχε πάρει την πρώτη θέση παραιτήθηκε για να εκλεγεί στην ελληνική βουλή, παραχωρώντας τη θέση του στον δεύτερο σε σταυρούς κ. Φράγκο, ο τρίτος του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Λύσης Σάββας Γεωργιάδης είχε καταθέσει ένσταση στο εκλογοδικείο. Υποστήριζε τότε ο κ. Γεωργιάδης ότι ο κ. Φράγκος είχε παραπλανήσει τους ψηφοφόρους, καθώς αναφερόταν στο ψηφοδέλτιο όχι μόνο με το όνομα Μανώλης, αλλά και με το Φραγκούλης, για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους! Η ένσταση είχε απορριφθεί πάντως.

Νικολέτα Σερέτη: Από την Κτηνιατρική, αστέρι στα κοσμικά στέκια

Η Νικολέτα Σερέτη, εμφανίζεται ως η πιο δημοφιλής κτηνίατρος της Θεσσαλονίκης και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τις δράσεις της στα Social Media και το κανάλι της στο Youtube, όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο.
Μάλιστα τόλμησε κάποια στιγμή και τηλεοπτικό βήμα συνεργαζόμενη με το Open TV , απαντώντας τις Κυριακές σε ερωτήματα σχετικά με τα ζώα συντροφιάς.

Όπως γράφει η ίδια «είμαι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Από πολύ μικρή θυμάμαι την επικοινωνία και το δέσιμο που είχα με τα ζωάκια. Και πάντα έλεγα πως όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω κτηνίατρος. Κάτι που, πολλά χρονιά μετά, κατάφερα και το 2016 αποφοίτησα από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου με πολλές γνώσεις πάνω στα κατοικίδια και γενικότερα σε όλα τα ζωάκια , πάνω από όλα, στο πώς να δείχνω έμπρακτα την αγάπη μου προς αυτά. Δηλαδή, να τα θεραπεύω. Επιμορφώνομαι συνεχώς, διότι η επιστήμη της κτηνιατρικής εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και προσφέρει καλύτερες λύσεις σε προβλήματα υγείας των κατοικίδιων και των άγριων ζώων. Και βέβαια μου αρέσει, όλες αυτές τις γνώσεις μου να τις μοιράζομαι με τους κατοικιδιογονείς».

otamagazine.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πήγαν να πάρουν ρεβάνς οι Τούρκοι για το “Κεμάλ Ρέις” με το υποβρύχιο στον Καφηρέα, αλλά και πάλι ρεζιλεύτυηκαν και το έβαλαν στα πόδια..

evosmos

Συγκλονίζει η ανάρτηση της ηθοποιού που απέβαλε πάνω στη σκηνή: «Είμαστε συντετριμμένοι»

evosmos

Ο 10χρονος Αϊνστάιν από την Κάλυμνο με δείκτη ευφυΐας 200 που μπήκε σε Πανεπιστήμιο

evosmos

Leave a Comment