ΕΛΛΑΔΑ

Κύπρος: Θρίλερ με απαγωγή και δολοφονία 31χρονου

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στη Κύπρο. Η αστυνομία αναζητεί το νεκρό σώμα ενός 31χρονου, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αλλά και με βάση μαρτυρίες δολοφονήθηκε από έναν 25χρονο.

Οι έρευνες της αστυνομίας, γίνονται σε χωράφια και δασώσεις περιοχές, έξω από τη Λευκωσία, όπου είναι πιθανόν ο 25χρονος Τζόσουα Επιφανίου να έθαψε το πτώμα του 31χρονου Άγγελου Περικλέους. Ο ύποπτος για τον φόνο και το θύμα, είχαν διαφορές κυρίως οικονομικής φύσεως και το βράδυ της 20ης Απριλίου αποφάσισαν να τις λύσουν. Μετά τη συνάντηση τους, χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου και άρχισε η αναζήτηση του χωρίς αποτέλεσμα.

Κατά την έρευνα εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Άγγελος Περικλέους υπήρξε θύμα απαγωγής και δολοφονίας με δράστη τον 25χρονο Επιφανίου, ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε. Ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή σε έγκλημα και δηλώνει άγνοια για τη τύχη του Περικλέους. Προέβαλε ως άλλοθι το οποίο επιβεβαίωσε η μητέρα του, και αποδείχθηκε ότι ήταν ψευδές. Συνελήφθη και η μητέρα του, η οποία αφέθηκε ελεύθερη για να δικαστεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Κατά την εξέλιξη των ανακρίσεων, ο 71χρονος θείος του συλληφθέντα έδωσε κατάθεση στην αστυνομία αναφέροντας πως ο ανιψιός του, τού αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει με όπλο τον Περικλέους. Μάλιστα όπως είπε, τον απείλησε για να πάνε μαζί σε κάποια περιοχή στη Λευκωσία όπου βρίσκεται στρατιωτικό πεδίο βολής και να κάψουν το αυτοκίνητο του θύματος. Το αυτοκίνητο είχε βρεθεί καμένο και στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν και υπολείμματα από καμένα ρούχα του φερόμενου ως δράστη.

Τόσο ο φερόμενος ως δράστης όσο και το θύμα έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές. Ο 25χρονος ύποπτος μάλιστα είχε εκδοθεί στις ΗΠΑ όπου φυλακίστηκε για απάτη με Bitcoins ύψους $1.000.000. Παραβίαζε τα συστήματα ασφαλείας αμερικανικών εταιρειών και στη συνέχεια ζητούσε λύτρα για να μην διαρρεύσει τα δεδομένα. Όλα αυτά τα έκανε σε ηλικία 15 ετών και χωρίς να έχει σπουδάσει τίποτα σε σχέση με τους υπολογιστές, ενώ ποτέ δεν τέλειωσε το Λύκειο.

Με την επιστροφή του στη Κύπρο συνέχισε να ασχολείται με απάτες μέσω του διαδικτύου. Πριν λίγο καιρό είχε ισχυριστεί ότι εξαπατήθηκε από τον 31χρονο Άγγελο Περικλέους ο οποίος του απέσπασε ένα ρολόι αξίας €40.000 και €110.000 σε Bitcoins. Αυτή ήταν και η διαφορά μεταξύ των δύο που φαίνεται πως κατέληξε στο φόνο. Το θύμα, επίσης απασχολούσε την αστυνομία για διάφορες αξιόποινες πράξεις εκτίοντας κατά καιρούς ποινές φυλάκισης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αγρίνιο: Ληστεία με θύμα γιαγιά που αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος για 15χρονη

evosmos

Μαρκέλλα: «Σπάει» τη σιωπή της η «κοκκινομάλλα» – Αποκαλύπτει τα ονόματα που είχε στην ατζέντα της

evosmos

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: Φιλοδοξούμε και αισιοδοξούμε για την Πατρίδα μας

evosmos

Leave a Comment