ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Παραδόθηκε πριν λίγο στις ελληνικές Αρχές ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη Καμπάνου και διέφυγε στην Αλβανία.

Ο 20χρονος αυτήν την ώρα κατευθύνεται στη Θεσσαλονίκη, συνοδεία του στρατηγού της ΕΛΑΣ επιθεωρητή Βορείου Ελλαδος Κωνσταντίνου Σκούμα, ο οποίος και τον παρέλαβε στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ο κ. Σκούμας, επικοινώνησε μάλιστα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον οποίο και ενημέρωσε για την σημαντική αυτή εξέλιξη.

Ο 20χρονος είχε παραδοθεί στις αλβανικές Αρχές και κρατείτο στην Κορυτσά. Αργά το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, αφέθηκε ελεύθερος για να κατευθυνθεί στα ελληνοαλβανικά σύνορα και να παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ. ώστε να δικαστεί στην Ελλάδα για τον φόνο του 19χρονου.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο δικηγόρος του 20χρονου, Παρασκευάς Σπυράτος, χαρακτήρισε άψογη τη συνεργασία των ελληνικών και αλβανικών Αρχών και ουσιαστική τη συναίνεση του πελάτη του. Ο κατηγορούμενος έχει δηλώσει, εξάλλου, πως προτιμά να δικαστεί και να εκτίσει την ποινή του στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την παράδοση του 20χρονου
Λίγη ώρα μετά από την παράδοση του 20χρονου στις ελληνικές Αρχές, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε σχετική δήλωση, αναφέροντας πως ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε αυτοβούλως στα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση:

«Εμφανίστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη πριν από λίγο στα ελληνοαλβανικά σύνορα, δυνάμει εκδοθέντος εντάλματος σύλληψης, 20χρονος αλλοδαπός που εμπλέκεται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου ημεδαπού στη Θεσσαλονίκη».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτός είναι ο 53χρονος αστυνομικός που βίαζε 14χρονη στην Λέσβο – Σοκάρουν τα στοιχεία από την δικογραφία

evosmos

Rafale: Έφτασε η ώρα που έτρεμαν οι Τούρκοι – Θα τα δουν για πρώτη φορά μπροστά τους

evosmos

Τέλος στα πλαστικά μιας χρήσης – Δείτε ποια προϊόντα αποσύρονται

evosmos

Leave a Comment