ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Οι γονείς της κατέθεσαν αγωγή σε βάρος των δολοφόνων της

Αγωγή αδικοπραξίας σε βάρος των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη, κατέθεσε σήμερα (24.11.2023) ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου.

Με την αγωγή, που στρέφεται και εναντίον της οικογένειας των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της φοιτήτριας, ζητείται χρηματική αποζημίωση ύψους 980.000 ευρώ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ο δικηγόρος, Ευάγγελος Γκιουγκής, ανέφερε ότι η αποζημίωση ζητείται για τη ψυχική οδύνη των συγγενών της φοιτήτριας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το ζευγάρι της χρονιάς: Ο Κώστας 41 κι η Παρασκιώ 82!

evosmos

Καρανίκας-Τσίπρας: Μαλλιά-κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ένθεες ευχές του προέδρου του κόμματος

evosmos

Η τραγική ιστορία του πιο γλυκού ανθρώπου του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Παντελής Ζερβός έζησε την ορφάνια, την καταξίωση και ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας γονιός

evosmos

Leave a Comment