ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Εντοπίστηκαν 10.000 ευρώ και κοσμήματα – Πού ήταν κρυμμένα

 Περίπου 10.000 ευρώ μέσα σε σακούλες αλλά και πανάκριβα κοσμήματα εντοπίστηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Μετρητά σε σακούλες και κοσμήματα μεγάλης αξίας φαίνεται πως εντοπίστηκαν κρυμμένα μέσα σε διαμέρισμα του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας εντός των εγκαταστάσεων της Δομής. Και όλα αυτά την ώρα που ο πατέρας Αντώνιος μετρά αντίστροφα για να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σ΄ύμφωνα με το Mega, η σακούλα με τις δεσμίδες χαρτονομισμάτων βρέθηκε σε τουαλέτα στον 2ο όροφο του κεντρικού κτιρίου στον Κολωνό, που είχε μετατραπεί σε αποθήκη. Ήταν 10.000 ευρώ συνολικά, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Πώς εντοπίστηκαν τα καλά κρυμμένα ευρήματα

Κατά τις ίδιες πηγές, δύο μέρες μετά τον εντοπισμό της χαρτοσακούλας με τις δεσμίδες, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, ακολούθησε έρευνα και στο διαμέρισμα της πρεσβυτέρας που βρίσκεται σε κτίριο δίπλα στα κεντρικά γραφεία. Εκεί εντοπίστηκε κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας -και αφού πρώτα αφαιρέθηκε το σοβατεπί- ένα κουτί με κοσμήματα που η αξία τους υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 10.000 ευρώ.

Τόσο η χαρτοσακούλα με τα 10.000 ευρώ όσο και το κουτί με τα κοσμήματα παραδόθηκαν από τη νέα διοίκηση της “Κιβωτού” στην Οικονομική Αστυνομία, με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα να επιμένουν από πέρυσι ότι όλες οι σε βάρος τους κατηγορίες θα καταρρεύσουν.

Από τις έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας, έχουν προκύψει μια σειρά από στοιχεία για τους άλλοτε διαχειριστές της ΜΚΟ. Ενδεικτικά την εποχή των capital control φέρονται να προχώρησαν σε αγορά παραδοσιακών κατοικιών στη λίμνη των Ιωαννίνων με σακούλες που περιείχαν 100.000 ευρώ σε μετρητά. Επιπλέον 250.000 ευρώ κόστισε η ανακατασκευή τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έκαψε το κοτόπουλο στον αέρα της εκπομπής της: «Θα το φάμε έτσι τώρα», έλεγε σαστισμένη η Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Η τέλεια γυναίκα για τον Γιώργο Μαργαρίτη: «Τη θέλω χαμηλοβλεπούσα, με νάζι και το φουστανάκι μην το πας παραπάνω»

evosmos

ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ! Τουρκία: Βίντεο με οδηγίες για να περάσετε τον Εβρο – Τι να προσέξετε – Πού θα σας περιμένουν

evosmos

Leave a Comment