ΕΛΛΑΔΑ

Ο 23χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία του Άλκη συμμετείχε και σε άλλο επεισόδιο την ίδια μέρα

Ο 23χρονος που φέρεται να δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό συμμετείχε και σε άλλο οπαδικό επεισόδιο λίγες ώρες πριν από τη μοιραία επίθεση!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes, ο συλληφθείς φέρεται να είχε συμμετοχή και σε επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Volleyleague, που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (31/1) στο κλειστό «PAOK Sports Arena» και στο οποίο ο 23χρονος χούλιγκαν παραβρέθηκε. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 20.00 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 22.30.

Δύο ώρες αργότερα, ο 23χρονος επιβιβάστηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα που μετέφερε τους μετέχοντες στη δολοφονική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου και στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος Άλκης Καμπανός.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τεράστια προσοχή! Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες απάτες – Σας αδειάζουν τον λογαριασμό με ένα κουμπί

evosmos

Πέθανε ο Έλληνας «Πεταλούδας», Βαγγέλης Ρωχάμης – Ο δραπέτης που κανένα κελί δεν μπορούσε να φυλακίσει

evosmos

Δεν τον ξεχνάει ποτέ: Οι σπάνιες φωτογραφίες της Ζένιας Μπονάτσου αγκαλιά με τον πατέρα της

evosmos

Leave a Comment