ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυση Βελόπουλου κατά Μυλωνάκη – Πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι του να τον συλλάβουν και κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο!

Ομάδα αστυνομικών βρίσκεται έξω από το σπίτι του Αντώνη Μυλωνάκη στην περιοχή των Πατησίων προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας που κινήθηκε μετά από μήνυση που του υπέβαλε το κόμμα Βελόπουλου.

Την αποκάλυψη έκανε ο κ. Μυλωνάκης στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 ο οποίος απαντώντας αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι τον αναζητά η αστυνομία είπε.

«Αληθεύουν. Είμαι εκτός Αττικής. Στο σπίτι μου απέξω είναι ζωσμένο από αστυνομικούς από το Τμήμα Πατησίων. Οι αστυνομικοί καλά κάνουν. Αυτή είναι η δουλειά τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου»

Ο κ. Μυλωνάκης δηλώνει πως δεν θα σταματήσει την πολιτική κριτική που ασκεί στον Κυριάκο Βελόπουλο επιμένοντας παράλληλα στους χαρακτηρισμούς περί «πολιτικής εγκληματικής οργάνωσης που σκοτώνει χαρακτήρες».

Παράλληλα, αναφέρει «μου έκαναν μήνυση από το κόμμα. Πήγαν στο ΑΤ Πατησίων και ζήτησαν να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Οι αστυνομικοί ήταν υποχρεωμένοι να κινηθούν» ενώ προαναγγέλλει ότι με τους δικηγόρους του ετοιμάζει και ο ίδιος την δική του νομική απάντηση η οποία εκτός από μηνύσεις θα περιλαμβάνει και αγωγή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Παντελονάτος, μάγκας και ωραίος» -Συγκλονιστικό γκράφιτι για τον Μιχάλη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

evosmos

Αυτοί είναι οι εγκέφαλοι της μεγάλης απάτης με το ΦΠΑ και τις επιστρεπτέες προκαταβολές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ!

evosmos

Εθνική υπερηφάνεια: Οι 2 Έλληνες μαθητές που έγιναν δεκτοί στα κορυφαία πανεπιστήμια Harvard και Princeton

evosmos

Leave a Comment