ΕΛΛΑΔΑ

Νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό ανηλίκου από… φίλους του! «Το έκαναν για να πληρωθούν και να με ξεφτιλίσουν»

Καθημερινά είναι πλέον τα φαινόμενα με ξυλοδαρμούς ανηλίκων από συνομήλικούς τους. Το νέο περιστατικό αφορά 12χρονο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 15χρονο, με έναν άλλον 12χρονο φίλο του να βιντεοσκοπεί την επίθεση!

Ο 12χρονος που τραβούσε το βίντεο είναι ο φίλος του, με τον οποίο εκείνο το απόγευμα θα πήγαιναν βόλτα, όμως του έστησε παγίδα για να τον χτυπήσουν και ύστερα να μοιράσουν το βίντεο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Το ανήλικο θύμα αποκάλυψε στη μητέρα του όσα είχαν συμβεί τρεις εβδομάδες μετά και αφού κατάλαβε πως το βίντεο κυκλοφορούσε στο σχολείο του, με τους γονείς του να προχωράνε σε καταγγελία.

«Τον προκαλούσε για να τον χτυπήσει και ο φίλος του βιντεοσκοπούσε. Όλα αυτά είπαν πως ήταν επί πληρωμή και θα έπαιρναν λεφτά. Τον χτυπούσε με το δεξί χέρι και το αριστερό το είχε στην τσέπη και κρατούσε στιλέτο. Γι’ αυτό δεν έκανε κάτι ο γιος μου. Ούτε γειτονιά, ούτε σχολείο θα αλλάξουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το παιδί. Έπαθα μεγάλο σοκ. Το βλέπαμε στις ειδήσεις αλλά δεν περιμέναμε να γίνει στο δικό μας το παιδί. Βγαίνω σε εσάς μόνο και μόνο για να πάρουν το μήνυμα αυτοί που το έκαναν πως δεν φοβόμαστε και δεν θα τον αλλάξω σχολείο. Θα συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως ήμασταν. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι το τελευταίο σκηνικό. Εμένα αυτό που θυμίζει ταυρομαχίες. Πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι», λέει η μητέρα του 12χρονου.

Το ανήλικο παιδί μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι δεν φοβάται και ότι δεν έχει επαναληφθεί το περιστατικό.

«Δεν φοβάμαι κάτι. Είχαμε μιλήσει με αυτόν που τραβούσε το βίντεο να πάμε βόλτα και όταν συναντηθήκαμε μου είπε να πάμε στο βουνό. Εκεί με περίμενε και ένας άλλος, πήγαμε, μίλησαν και μετά ήρθε και μου έριξε σφαλιάρα. Μετά φύγαμε και πήγαμε σε ένα σχολείο και εκεί άρχισαν να τραβάνε βίντεο και έγινε αυτό που είδατε. Κάποιο άλλο παιδί τους είχε πει να με χτυπήσουν, να τραβήξουν βίντεο, και θα τους πλήρωνε. Το έκαναν για να πληρωθούν και να με ξεφτιλίσουν. Δεν είχε γίνει κάτι με αυτόν» είπε ο 12χρονος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Βανδώρος

evosmos

Κορωνοϊός: «Έσπασε το φράγμα» των 10.000 κρουσμάτων – Σε καραντίνα γηροκομείο στο Μοσχάτο

evosmos

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ 111 ΠΜ ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

evosmos

Leave a Comment