LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Κιάμος: «Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά και χώρισα, αλλά δεν μάθατε κάτι»

Ο Πάνος Κιάμος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και έκανε μια αναφορά στην προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «Κοσμοράδιο» κι εξήγησε τους λόγους που προτιμά να κρατά κάποια πράγματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά και χώρισα, αλλά δεν μάθατε κάτι. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Δεν έκανα πράγματα για να προκαλέσω και ήθελα να απασχολώ τα ΜΜΕ μόνο μέσα από τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου», είπε χαρακτηριστικά για τον χωρισμό του από τη Ζαχαρούλα Μακρυγιάννη.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Παρατηρώ καλλιτέχνες που ασχολούμαστε με τη ζωή τους κι όχι με τα τραγούδια τους. Αυτό δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε εμένα. Θα σήμαινε ότι τα τραγούδια μου δεν θα είχαν επιτυχία».

Όσο για τα τρία του παιδιά, δήλωσε: «Και τα τρία παιδιά μου είναι στην εφηβεία. Η Λιάνα είναι 15, ο Βασίλης 13 και ο Κωνσταντίνος είναι 12. Δεν σου κρύβω ότι είναι πολύ λίγα τα τραγούδια μου που ακούνε τα παιδιά μου. Ακούν κυρίως Snik, Trannos και FY».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πάτρα: Αυτή είναι η πανέμορφη φοιτήτρια που έσωσε από βέβαιο θάνατο έναν άνδρα – Τα πρώτα της λόγια

evosmos

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 54χρονου ο οποίος κατηγορείται για βιασμό δύο γυναικών στη Νέα Σμύρνη

evosmos

Καταγγελία σε βάρος Πέτρου Φιλιππίδη από τρεις συμπρωταγωνίστριές του

evosmos

Leave a Comment