ΚΟΣΜΟΣ

Φυλάκισε και βίαζε την κόρη του επί 24 χρόνια και σήμερα δηλώνει «καλός άνθρωπος» – Έκανε μαζί της επτά παιδιά, εν αγνοία της συζύγου του και μητέρας της κοπέλας!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του 87χρονου Γιόσεφ Φριτζλ, του άνδρα που φυλάκισε και βίαζε την κόρη του επί 24 χρόνια, στην Αυστρία, ότι είναι «καλός άνθρωπος», σε βιβλίο που ο ίδιος έγραψε με τη βοήθεια της δικηγόρου Άστριντ Βάγκνερ.

Το «τέρας της Αυστρίας», που κράτησε φυλακισμένη την κόρη του επί 24 ολόκληρα χρόνια σε ένα κρυφό κελάρι, βιάζοντάς την και κάνοντας επτά παιδιά μαζί της, εν αγνοία της συζύγου του, εκφράζει απορία στο βιβλίο του με τίτλο «Οι Άβυσσοι του Γιόσεφ Φ» για το γεγονός ότι η σύζυγός του «έκοψε» όλες τις επαφές μαζί του, αφού στην πραγματικότητα είναι «υπεύθυνος οικογενειάρχης».

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο διεστραμμένος άνδρας, που καταδικάστηκε το 2009 σε ισόβια για αιμομιξία, βιασμό, παράνομη κράτηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια (για τον θάνατο ενός από τα παιδιά που απέκτησε με την κόρη του) μιλά στο βιβλίο για τη ζωή πριν τη σύλληψή του το 2008, αλλά και την καθημερινότητά του στη φυλακή.

Επτά εγκυμοσύνες από τους βιασμούς
Η κόρη του Φριτζλ εξαφανίστηκε το 1984 σε ηλικία 18 ετών, και χρειάστηκε να περάσουν 24 ολόκληρα χρόνια μέχρι να της δοθεί η ευκαιρία να ανακτήσει την ελευθερία της, σε μια επίσκεψη στο νοσοκομείο. Ο πατέρας της είχε χτίσει ο ίδιος το υπόγειο «καταφύγιο» όπου θα την κρατούσε αιχμάλωτη για δεκαετίες, προκειμένου να τη βιάζει όποτε ήθελε. Μάλιστα, επτά φορές ο βιασμός κατέληξε σε εγκυμοσύνη.

Τρία από τα παιδιά που γεννήθηκαν από τους βιασμούς παρέμειναν στο κελάρι μαζί της, ένα πέθανε στα χέρια του Φριτζλ λίγες μέρες μετά τη γέννα, και τα άλλα τρία ανατράφηκαν από τον Φριτζλ και τη σύζυγό του Ρόζμαρι, η οποία πιστεύεται ότι είχε πλήρη άγνοια για την εφιαλτική μοίρα της αγνοούμενης κόρης της. Η γυναίκα πίστευε ότι τα παιδιά που έβρισκε στην πόρτα του οικογενειακού σπιτιού ήταν της κόρης της, και ότι η «εξαφανισμένη κοπέλα» τα είχε εγκαταλείψει εκεί προκειμένου να αποφύγει τις ευθύνες της μητρότητας.

Η ζωή στην φυλακή
Σε ό,τι αφορά στη ζωή του στη φυλακή Στάιν, ο Φριτζλ λέει ότι αισθάνεται πως έχει υψηλότερο status συγκριτικά με άλλους κρατουμένους, και μιλά για τα «εκατοντάδες γράμματα» που έχει λάβει αυτά τα χρόνια, κυρίως από γυναίκες που δηλώνουν ερωτευμένες μαζί του. Όπως λέει, έχει φιλικές σχέσεις με τους περισσότερους , ωστόσο αποφεύγει να προαυλίζεται, επειδή υπάρχουν κάποιοι λίγοι «που θέλουν να τον σπάσουν στο ξύλο».

Ο ηλικιωμένος, που άλλαξε το επώνυμό του σε «Μέιρχοφ» πριν από έξι χρόνια, φέρεται να εμφανίζει συμπτώματα άνοιας. Ο 87χρονος δηλώνει ότι θέλει να περάσει «τα τελευταία χρόνια που του απομένουν ελεύθερος» ενώ πρόσφατες προσπάθειές του να μεταφερθεί σε κανονική φυλακή (από την υψίστης ασφαλείας στην οποία βρίσκεται) απορρίφθηκαν.

«Ο Γιόσεφ Φριτζλ είναι άνθρωπος, όχι ζώο. Είναι ένας άνδρας που δεν νίκησε ποτέ τους εσωτερικούς του δαίμονες. Δεν ζούσε απλώς διπλή ζωή, αλλά ουσιαστικά τετραπλή. Ο Φριτζλ είναι εξπέρ στη συγκάλυψη» είπε σε δηλώσεις της στη γερμανική εφημερίδα BILD, η δικηγόρος που βοήθησε τον Φριτζλ να γράψει την αυτοβιογραφία του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ερντογάν: «Ελλάδα-Κύπρος είναι κακομαθημένες – Θα κάνουμε ότι θέλουμε στην Μεσόγειο – Να φύγει η Αρμενία από το Αρσάχ»

evosmos

ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ” ΤΟΥ ΤΙΤΑΝ – “ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ”,ΛΕΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ (BINTEO)

evosmos

Επίθεση Γ.Αντετοκούνμπο σε Ελλάδα: «Είναι μία χώρα λευκών – Δεν δίνει ευκαιρίες!»

evosmos

Leave a Comment