ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο: Οι ιατρικές εξετάσεις διέψευσαν την 32χρονη που κατηγορεί οικογενειακό της φίλο, για βιασμό

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που μία 32χρονη κατηγόρησε έναν 66χρονο από το Νότιο Πήλιο, για βιασμό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το φερόμενο θύμα, το περιστατικό σημειώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων μετά από γλέντι, σε παραλιακό μαγαζί…

Η 32χρονη υποστηρίζει πως φεύγοντας από το μπαρ, αποπροσανατολίστηκε και έχασε τον δρόμο. Έτσι αποφάσισε να καλέσει για βοήθεια τον 66χρονο, ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος.

Να σημειωθεί πως ο φερόμενος ως θύτης διασκέδαζε στο μπαρ με την ίδια παρέα που βρισκόταν η 32χρονη. Μάλιστα φαίνεται πως έσπευσε αμέσως να την βοηθήσει και πήγε στο σημείο που χάθηκε η νεαρή γυναίκα, προκειμένου να την πάει σπίτι της.

Η 32χρονη γυναίκα ισχυρίζεται πως τρομοκρατήθηκε όταν κατάλαβε τις προθέσεις του και παρά τις αντιδράσεις της εκείνος τη βίασε. Ο 66χρονος από την μεριά του αρνήθηκε τις κατηγορίες και μετά την απολογία του στον ανακριτή Βόλου αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο του έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ανά τακτά διαστήματα. Παραμονές της εκδίκασης μάλιστα έγινε γνωστό πως στην εξέταση που της έκανε γυναικολόγος, δεν εντοπίστηκαν στοιχεία που να παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση.

Η εν λόγω υπόθεση θα δικαστεί την Τετάρτη 3 Μαϊου του 2023, στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Λάρισας. Η υπερασπιστική γραμμή του 66χρονου θα εστιάσει στις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες δεν υπήρχαν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου έχει υποστηρίξει πως από το αποδεικτικό υλικό που υπάρχει και κυρίως από τη ιατρική γνωμάτευση στη δικογραφία, δεν αποδεικνύεται ούτε καν πιθανολογούνται οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η συνομιλία Μιωνή-Παππά που κατατέθηκε στη Βουλή

evosmos

Μάνδρα: «Πήγε να τρομάξει το γουρούνι και το όπλο πυροβόλησε μόνο του» λέει ο 14χρονος

evosmos

Έκτακτη προσγείωση στην Κω: Για… σοκολατάκια αρνήθηκε να φορέσει μάσκα ο επιβάτης

evosmos

Leave a Comment