ΕΛΛΑΔΑ

Πετούν στο δρόμο 81χρονο εγγυητή σε δάνειο που δεν μπορεί να αποπληρωθεί! – Τσουνάμι αντιδράσεων!

Έχουν ξεσηκωθεί από σήμερα το πρωί οι κάτοικοι στο χωριό Φλογητά της Χαλκιδικής καθώς η πολιτεία δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο σε έναν 81χρονο ο οποίος κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο καθώς μπήκε εγγυητής σε δάνειο το οποίο δεν μπορεί να αποπληρωθεί!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρωί οι συγχωριανοί του ηλικιωμένου έκαναν συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το σπίτι του ώστε να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για την περίπτωση του. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει περάσει πολλά στη ζωή του καθώς έχει χάσει το πόδι του στο παρελθόν σε εργατικό ατύχημα.

Ο ηλικιωμένος είχε μπει εγγυητής σε δάνειο που πήρε ο γιος του. Ο τελευταίο είχε αποπληρώσει τα 100.000 από τα συνολικά 150.000 ευρώ του δανείου αλλά δεν μπορούσε να δώσει τα υπόλοιπα καθώς έμεινε άνεργος και με λίγα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο ηλικιωμένος δεν μπορεί να βοηθήσει το παιδί του καθώς λαμβάνει μια πολύ μικρή σύνταξη.

Τώρα κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του που αποτελεί πρώτη κατοικία, σε πλειστηριασμό!

Μάλιστα, στο ίδιο σπίτι μένει ο εγγονός του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αδιανόητο: Ο Γ.Κουμουτσάκος «λυπάται» επειδή έλαβε την Θεία Κοινωνία!

evosmos

Βαθαίνει η φτώχεια: Στο 40% η μηνιαία αύξηση στο σιτάρι! – Ντόμινο αυξήσεων σε προϊόντα

evosmos

Νίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!

evosmos

Leave a Comment