ΕΛΛΑΔΑ

Ήταν μια κακιά στιγμή λέει ο Πατούλης και ζητά συγνώμη – Ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει αυτός;

Μέσα στην καλή χαρά ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, βρήκε ημέρα να βγάλει… κέφια και να χορέψει ζεϊμπέκικο.
Δείτε το βίντεο:

Την ημέρα που κηδεύτηκε ο άτυχος και ηρωικός πιλότος του μοιραίου Canadair ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, την ημέρα που καιγόταν η αποθήκη πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης και μια ημέρα πριν την εξόδιο ακολουθία του έτερου ηρωικού πιλότου, σμηναγού Χρήστου Μουλά ο Περιφερειάρχης Αττικής βρήκε να διασκεδάσει.

Σα να μην συμβαίνει τίποτα και χωρίς τον παραμικρό βαθμό συναίσθησης της κατάστασης και του γενικότερου κλίματος, σκέφθηκε να εντυπωσιάσει τους παραβρισκόμενους με τις χορευτικές του ικανότητες.

Ήταν προσκεκλημένος στην έβδομη Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 ελληνίδες από όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Μέχρι εδώ θα μπορούσε να πει κανείς όλα καλά, αν και τέτοιες ημέρες σκληρής δοκιμασίας για τον ελληνικό λαό θα μπορούσε η εκδήλωση να αναβληθεί για λίγα εικοσιτετράωρα.

Δεν έφθανε όμως ότι ακολουθήθηκε το πρόγραμμα ο κ. Γ. Πατούλης θεώρησε καλό να «καταπλήξει τα πλήθη» με ένα διόλου βαρύ ζεϊμπέκικο με τον σημαδιακό στίχο «όσο η καρδιά και αν λαχταρά δεν θα ξαναγαπήσει» που απέδιδε η Κατερίνα Στανίση. Λες και νοιάζεται κανείς. Από την άλλη πλευρά, πάλι καλά που δεν χόρεψε, ημέρα που ήταν το «βρέχει φωτιά στη στράτα μου».
«Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη», τόνισε σε ανάρτησή του στο Facebook ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μετά το βίντεο που κυκλοφορήσε και τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών που κατέκαιγαν τη χώρα.

Και πρόσθεσε: «Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορονοϊός – Παγώνη: «Πάρα πολλοί για την εποχή οι θάνατοι» – Ανησυχία για τις ΜΕΘ

evosmos

Λάκης Γαβαλάς: “Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, μέχρι που ήρθε εκείνος στο κελί μου”

evosmos

Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα: Η οικογένεια επιμένει στο έγκλημα – Δεν κλείνει η υπόθεση

evosmos

Leave a Comment