ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Αγχίαλος: Απαλλάσσεται των καθηκόντων του ο διοικητής της 111 ΠΜ μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ

Απαλλάσσεται των καθηκόντων του μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, ο διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης, μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στην αποθήκη πυρομαχικών από τη φωτιά που ξέσπασε στη Νέα Αγχίαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΑ, ο διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης στην αεροπορική βάση Νέας Αγχιάλου, απαλλάσσεται των καθηκόντων της διοίκησης της μέχρι την ολοκλήρωση της κατεπείγουσας ένορκης διοικητικής εξέτασης, που έχει διαταχθεί για τα αίτια και τις συνθήκες σχετικά με τις εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών, στην περιοχή Καράμπα του νομού Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο διοικητής μετατίθεται στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας. Προσωρινά καθήκοντα Διοίκησης αναλαμβάνει ο υποδιοικητής της 111 ΠΜ.

Σύμφωνα με πηγές από το ΓΕΑ, ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποτίμησης της καταστροφής των πυρομαχικών από τις εκρήξεις της Πέμπτης (27.07.2023) και αναμένεται σχετική ανακοίνωση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks διαγνώστηκε με καρκίνο – Το πρώτο μήνυμά της

evosmos

Εσείς το ξέρατε; – Για ποιο λόγο σπάμε ένα ρόδι την Πρωτοχρονιά;

evosmos

Νέος εκλογικός νόμος για την αυτοδιοίκηση: Εκλογή με 43% + 1 ψήφο

evosmos

Leave a Comment