ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: Η Ανάσταση που έρχεται να φωτίσει μέσα μας όσα σταθερά μας ενώνουν

Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου

Καθώς μπαίνουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και προσδοκούμε την Ανάσταση εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά. Με υγεία πάνω απ΄όλα και  κάθε καλό για σας και τις οικογένειές σας.  Με πίστη και αγάπη. Και οδηγό στην καρδιά και το νου το Άγιο Φως. Αλλά και τη σιγουριά πως τα καλύτερα είναι πλέον μπροστά μας. Περάσαμε, άλλωστε, δύσκολες εξωγενείς κρίσεις και βάλαμε γερά θεμέλια για το αύριο.

Αποτελεί πια κοινή πεποίθηση -όσο κι αν κάποιοι προτιμούν να σιωπούν, ακόμη και να αρνούνται- ότι η Ελλάδα αλλάζει. Οι φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές μειώνονται, οι επενδύσεις και οι εξαγωγές αυξάνονται, η ανάπτυξη τρέχει με ρυθμούς διπλάσιους του μέσου ευρωπαϊκού όρου, η ανεργία μειώνεται. Το κράτος κάνει άλμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό, οι συντάξεις βγαίνουν σε δύο μήνες και όχι σε δύο χρόνια, οι συνταγογραφήσεις και τα πιστοποιητικά για τα οποία ο πολίτης έτρεχε από γκισέ σε γκισέ, έρχονται με ένα κλικ στο κινητό, οι μεταναστευτικές ροές συρρικνώθηκαν, οι Ένοπλες Δυνάμεις ενισχύονται. Η χώρα μας γίνεται πιο ισχυρή οικονομικά γεωπολιτικά, στρατιωτικά και η φωνή της ακούγεται, παντού, από τις Βρυξέλλες ως το αμερικανικό Κογκρέσο και από το Ισραήλ ως τον Αραβικό Κόσμο.

Μαζί αλλάζει – με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς- και η Θεσσαλονίκη. Έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες της προς το μέλλον και κατακτά τη θέση που της ανήκει στο χάρτη της γειτονιάς μας. Το σχέδιό μας για τη Θεσσαλονίκη του 2030, με 30 και πλέον έργα σε όλους τους νευραλγικούς τομείς, δεν έχει μόνο οικονομική αλλά κυρίως βαθιά κοινωνική διάσταση και σημασία. Αφορά το μέλλον της πόλης μας, την καθημερινή ποιότητά της ζωής μας, το καλύτερο αύριο των παιδιών μας.

Οφείλουμε, ωστόσο, να προσέχουμε και προπάντων να συμμετέχουμε στην κοινή προσπάθεια. Σε έναν κόσμο ασταθή, σε μια περίοδο με παγκόσμιες οικονομικές αναταράξεις, η χώρα χρειάζεται Κυβέρνηση, που να κρατά το τιμόνι σταθερά, να κινείται συντονισμένα και γρήγορα, να διεκδικεί και να κατακτά.

Στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης βάλαμε τις βάσεις για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον και είναι στο χέρι μας να βαδίσουμε πιο σταθερά, πιο τολμηρά, πιο μπροστά. Ν΄αποφύγουμε περιπέτειες που θα πλήξουν την πορεία της χώρας και να εξασφαλίσουμε καλύτερες μέρες. Να εργαστούμε μαζί για μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σταύρος Καλαφάτης

Υφυπουργός Εσωτερικών

Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης

Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λαμία: Θύμα απάτης ηλικιωμένη – Έβαλε 5.000 ευρώ και τιμαλφή σε κάδο απορριμάτων

evosmos

Τατόι: Εικόνες καταστροφής και εγκατάλειψής στα μνήματα- 2 μήνες μετά την ταφή του βασιλιά Κωνσταντίνου

evosmos

Οι «ειδικοί» αναλαμβάνουν την υγειονομική τύχη της χώρας – Κ.Μητσοτάκης: «Κάντε ότι θέλετε»

evosmos

Leave a Comment