ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστική καταγγελία! 7χρονη βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου!

Ανατριχίλα προκαλεί το νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού με θύμα μια 7χρονη μαθήτρια, που σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της. Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο πατέρας του παιδιού, το σχολείο δεν τους ενημέρωσε εγκαίρως.

«Ήμουν στη δουλειά μου και πήρε η μαμά του παιδιού να μου πει ότι η κόρη μας βρέθηκε στις τουαλέτες του σχολείου δεμένη και με ταινία στο στόμα. Όταν έφτασα στο σχολείο, ενημερώθηκα ότι το περιστατικό είχε συμβεί 2 ώρες νωρίτερα» λέει ο πατέρας της 7χρονης.

Το παιδί πηγαίνει στην πρώτη δημοτικού και «ήταν πολύ συγχυσμένο». «Μας είπε ότι ήταν δύο τρία παιδιά αυτά που την έδεσαν, μεγαλύτερα από εκείνη».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η ιστορία και οι ονομασίες των αρχαίων ελληνικών φύλων από τα οποία προήλθε το σύγχρονο ελληνικό Έθνος

evosmos

Π. Τατσόπουλος για Σ. Γονίδη: «Μέχρι τώρα ήξερα ότι ήταν τσακωμένος με την λογική, τώρα είναι και με τη γραμματική»

evosmos

Κοινωνικός τουρισμός 2022: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ

evosmos

Leave a Comment