ΕΛΛΑΔΑ

Επεμβαίνει το ΕΣΡ μετά τα χυδαία σχόλια κατά Σ.Κασσελάκη

Θα συνεδριάσει τη Δευτέρα και θα εξετάσει τα σχόλια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Τα χυδαία σχόλια που ειπώθηκαν σε εκπομπές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη θα εξετάσει το ΕΣΡ τη Δευτέρα, το οποίο θα συνεδριάσει εκτάκτως.

Η σύγκληση του ΔΣ του ΕΣΡ υπό την νέα σύνθεση του αποφασίστηκε την περασμένη Παρασκευή από την Πρόεδρο Ευτέρπη Κουτζαμάνη μετά τα σχόλια του Διευθυντή Ραδιοφώνου Βασίλη Χιώτη που εν συνεχεία τον οδήγησαν σε παραίτηση από τα διευθυντικά του καθήκοντα.

Στο μεταξύ προστέθηκαν και οι καταγγελίες για το σχόλιο του Γιώργου Αυτιά με αφορμή την στράτευση του Στέφανου Κασσελάκη.

Είναι αναμενόμενο ότι το ΕΣΡ θα ασχοληθεί και με μια άλλη πλειάδα καταγγελιών για σχόλια και υπονοούμενα που έχουν γίνει για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλες εκπομπές διαφόρων ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, όπως οι δηλώσεις Μπέου και Κούγια στον ANT-1 , Μπάμπη Παπαδημητρίου στην ΕΡΤ, Βελόπουλου στο One.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στο γήπεδο με όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο

evosmos

«Ας βρεθώ στο ίδιο κελί με τον δολοφόνο της αδερφής μου» – Ξεσπά για τον θάνατο της Αναστάζια

evosmos

Το φαράγγι της Ρόζας: Μια πεζοπορία πέντε ωρών που κόβει την ανάσα [ΦΩΤΟ]

evosmos

Leave a Comment