LIFE STYLE

Σταμάτης Γαρδέλης: Είχαμε ερωτική σκηνή, ήταν πραγματική και ο σκηνοθέτης το κατάλαβε

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για την ερωτική σκηνή που είχε με συνάδελφό του σε γυρίσματα με συμπρωταγωνίστριά του, η οποία ήταν και σύντροφός του.

“Υπήρξαν πολλές σχέσεις με συμπρωταγωνίστριές μου που δεν μάθατε. Οι περισσότερες επαφές, πιο στενές και τις προχωρημένες ήτνα με τις παρτενέρ μου.

Εκεί γίνονταν κάποιες ακρότητες, που δεν θα συμμετείχα σήμερα σε αυτές κι ούτε θα δεχόμουν τέτοιες καταστάσεις.

Είχα μια σχέση με μία κοπελίτσα εκείνη την εποχή το ’80 κι είχαμε μία ερωτική σκηνή σε μία ταινία κάτω από τα σκεπάσματα κι ήταν πολύ φυσική, τόσο που ο σκηνοθέτης το κατάλαβε και κάναμε break” ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

“Έκλεισε την πόρτα και μας άφησε στο δωμάτιο. Ήταν πραγματική πράξη και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε γιατί είχαμε και σχέση και την ολοκληρώσαμε. Ήταν όλοι μέσα στο δωμάτιο από το συνεργείο, αλλά ο σκηνοθέτης είπε break παιδιά” πρόσθεσε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Έριξε» το Instagram η Μ.Πατούλη – Έπιασε το μικρόφωνο & τραγούδησε το «Είσαι παιδί μου πειρασμός» (βίντεο)

evosmos

Αξίζει 1 εκατομμύριο: Το πανάκριβο «παλάτι» με πισίνα που αγόρασε ο Κων/νος Πλεύρης στην Τζόρτζια Σιακαβάρα

evosmos

«Και για τους δύο μας χτυπάει η καρδιά μου» – Η πρώτη βόλτα του Γιώργου Παπαγεωργίου με την 17 ημερών κόρη του

evosmos

Leave a Comment