ΕΛΛΑΔΑ

Στα κρατητήρια γνωστός πλαστικός χειρουργός για άγριο καυγά με 92χρονη – Τον μήνυσε για χρήση βίας

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς διανυκτέρευσε το Σαββατοκύριακο ο γνωστός ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, μετά από άγριο καβγά που είχε με ηλικιωμένη, με φόντο τα κοινόχρηστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός τσακώθηκε με την 92χρονη, η οποία διαμένει στην ίδια πολυκατοικία στην Κηφισιά και αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ και ο γιατρός στα κρατητήρια και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Το άγριο συμβάν σημειώθηκε στις 21:10 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος και η 92χρονη βρίσκονταν στην πολυκατοικία της οδού Αιολίας, όταν άρχισαν να τσακώνονται με τις πληροφορίες να λένε πως ο καυγάς έγινε για τα κοινόχρηστα. Το σκηνικό άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο έντονο και η κατάσταση να ξεφεύγει με αποτέλεσμα να χρειαστει η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Περιπολικό της Αμεσης Δράσης με κωδικο Β4-3, έλαβε σήμα και μετέβη στην πολυκατοικία της Κηφισίας όπου σύμφωνα με την ηλικιωμένη ο γιατρός την χτύπησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οδηγηθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομειο ΚΑΤ.

Ο Γιάννης Λύρας κατέθεσε σε βάρος της μήνυση για εξύβριση και απειλή, ενώ και η ηλικιωμένη σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών, με αποτέλεσμα ο 63 χρόνος να συλληφθεί. Λίγες ώρες αργότερα ο γιατρός κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και σε βάρος συγγενικού προσώπου της ηλικιωμένης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επιστολή Π.Εμφιετζόγλου προς Α.Μέρκελ: «Πληρώστε τα χρέη σας στην Ελλάδα – Μην ενισχύετε την τουρκική πολεμική μηχανή»

evosmos

Αχιλλέας Μπέος: «Μάγκας ο Οικονομόπουλος, πάνε να καταργήσουν τους όρους πατέρα και μητέρα»

evosmos

16χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε πάρτι που έκανε 19χρονος

evosmos

Leave a Comment