ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κολομβία των Βαλκανίων όλα συμβαίνουν! Έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έβγαλε όπλο όταν ζητήθηκε έλεγχος για το όχημα!

Σε μια ακραία αντίδραση προχώρησε ένας ανεξάρτητος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, που φέρεται να απείλησε με όπλο έναν αγοραστή ΙΧ ο οποίος μετέβη με το όχημα σε επίσημο συνεργείο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, προκειμένου να κάνει έναν τεχνικό έλεγχο στο ΙΧ που θα αποκτούσε.

Το περιστατικό ήρθε στην επιφάνεια μέσα από ανακοίνωση του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, όπου μεταξύ άλλων γίνεται γνωστό ότι ο έμπορος συνελήφθη από την αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΑΑ:

Προχθές, υποψήφιος αγοραστής μετέβη σε επίσημη κάθετη μονάδα μιας μάρκας, ζητώντας να ελεγχθεί, ως προς τα “χιλιόμετρα”, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εισαγωγής που θα αγόραζε από ανεξάρτητο έμπορο.

Όταν ο υπεύθυνος του επίσημου συνεργείου ζήτησε να διασταυρωθούν τα χιλιόμετρα με άλλα διαθέσιμα έγγραφα, πχ. αυτά του τελωνισμού, προσήλθε στην κάθετη μονάδα ο ανεξάρτητος έμπορος και αφού πρώτα δημιούργησε τεράστια αναστάτωση, βγαίνοντας εκτός εαυτού, έφτασε μέχρι να απειλήσει με όπλο.

Ακολούθησε σύλληψη, με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες πρακτικές ανεξάρτητων εμπόρων αυτοκινήτων και καλούμε όλους να συνεργαστούν ώστε να εντοπιστούν λύσεις και να εξωθηθούν εκτός της αγοράς αυτοκινήτου “επιχειρηματίες” με τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λουλούδια στα μαλλιά, κόκκινα χείλη, γατίσια μάτια: Η Ξένια Καλογεροπούλου νύφη 60 χρόνια πριν, δίπλα τον Φέρτη

evosmos

Αγνώριστος ο Χάρης Σεφερλής: Οι τρυφερές ευχές του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά και η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή του

evosmos

Είναι που έχει μεταμεληθεί και έχει γίνει καλό παιδί με 7 φόνους στην πλάτη – «Ο Πάσσαρης ζει σαν Μαχαραγιάς στη φυλακή»

evosmos

Leave a Comment