ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός – Μητέρα 12χρονης για 53χρονο: Αν βγει έξω ελεύθερος θα τον θάψω

Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, από τη στιγμή που ανακάλυψε τη φρίκη που ζούσε το παιδί της από τον Απρίλιο του 2022.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος, στον Κολωνό, βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη, ενώ αναρτούσε και βίντεο στο ίντερνετ για να “ψαρεύει” πελάτες.

“Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος -γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει- εγώ όμως η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω, ούτε με βοηθούσε, όπως πήγε και είπε”, είπε χαρακτηριστικά στον ALPHA.

Ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε, όταν βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της. Η μητέρα της ενημερώθηκε και την ρώτησε επίμονα τι συνέβαινε, με το παιδί να προχωρά στις σοκαριστικές αποκαλύψεις. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι ο 53χρονος της είχε κάνει… πλύση εγκεφάλου, καθώς το κορίτσι θεωρούσε πως όλο αυτό που της συνέβαινε ήταν φυσιολογικό!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φαίη Ξυλά: Ο δύσκολος χωρισμός μετά από 15 χρόνια γάμου, η σχέση με 28χρονο, η εξαπάτηση και ο μεγάλος φόβος

evosmos

Σύρος: «Εξέγερση» επιβατών σε πλοίο επειδή δεν δούλευε το κλιματιστικό

evosmos

Γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε τον φορτιστή στην πρίζα

evosmos

Leave a Comment